Alle helgens dag i Hurum

Kommende søndag er det 1.november og Alle Helgens Dag. Mange tenner gjerne lys ved graven til en av sine nærmeste. Samtidig er det også flere arrangement i to av våre kirker denne dagen.

Alle Helgens Dag er en spesiell dag i året hvor mange gjerne tenner lys ved graven til en av sine nærmeste. Denne dagen foregår det også forskjellige gudstjenester og konserter rundtomkring i mange av landets kirker. Kommende søndag kveld er det minnegudstjeneste for Hurum i Holmsbu kirke. Sokneprestene Janneke Riskild og Ragnar Elverhøi vil i tillegg til opplesning av navn på de som har gått bort siden forrige Alle Helgen, lede det hele med ord og tekster til ettertanke. Sopran Berit Meland fra Sætre deltar med solosang akkompagnert av organist Unni Fadum.

I tillegg til dette vil Nordre Hurum menighetsråd på ettermiddagen i forkant av minnegudstjenesten arrangere «åpen kirke» for de som vil besøke kirkegården ved Kongsdelene kirke. Menighetsrådet inviterer til en enkel servering for de som ønsker det. Søndagskvelden avsluttes med en egen salmekveld i Kongsdelene kirke. Her inviteres de fremmøtte til å delta i sangen av både gamle og nye salmer. Sopran Berit Meland og organist Unni Fadum fremfører ekstra sang og musikk også på dette arrangementet.

Kongsdelene kirke: Åpen kirke kl.15-17; Salmekveld kl.20

Holmsbu kirke: Minnegudstjeneste kl.17 (påmelding og registrering i døren)

 

Kontaktinformasjon for

Nordre Hurum menighet

Postadresse:
Postboks 14
3431 Spikkestad

Besøksadresse:
Teglen
Spikkestad Kirke og kultursenter
C.A. Johansens plass 1
3430 Spikkestad

Telefon: 66 75 40 90

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 09.00 - 15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"