Prosten på besøk i Kongsdelene kirke

Søndag 14.juni besøker prost Tor Øystein Våland Kongsdelene kirke. Han preker og deltar som liturg i samarbeid med sokneprest Ragnar Elverhøi.

Vi er godt i gang med gudstjenester igjen og førstkommende søndag formiddag feires det høymesse i Kongsdelene kirke. Prost Tor Øystein Våland er dagens predikant og gudstjenesten ledes av sokneprest Ragnar Elverhøi. Kirkene over hele landet har vært stengt siden midten av mars, men er nå åpne for vanlige gudstjenester på søndager. Menigheten setter tydelig stor pris på å kunne samles igjen, synge kjente salmer og ikke minst feire nattverd. Det er utarbeidet en nasjonal smittevernveileder som i detaljerte punkter gir instrukser for hvordan gudstjenesten gjennomføres. Det er derfor også foreløpig begrensninger på antall fremmøtte og avstand i kirkerommet. I tillegg må hver enkelt registreres med tanke på smittesporing. Med dette er samfunnet gradvis på vei tilbake igjen i normalt gjenge samtidig som vi må vise varsomhet for hvordan vi kommer sammen. Det oppfordres til å bruke kirkens nettsider og kontakt med kirkekontoret for nærmere informasjon.

Kontaktinformasjon for

Nordre Hurum menighet

Postadresse:
Postboks 14
3431 Spikkestad

Besøksadresse:
Teglen
Spikkestad Kirke og kultursenter
C.A. Johansens plass 1
3430 Spikkestad

Telefon: 66 75 40 90

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 09.00 - 15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"