Gudstjenester

Det er som regel gudstjeneste i en av kirkene våre hver søndag, annenhver søndag i Røyken kirke og i Teglen på Spikkestad. En søndag i måneden er det familiegudstjeneste kl.17 i Teglen. I ferietiden samordnes gudstjenestene med Slemmestad og Nærsnes menighet og Åros menighet.

Gudstjenesten i Røyken kirke er som regel en høymesse, ofte med dåp, og nesten alltid med nattverd. Når det er dåp er det som regel også søndagsskole for barna i sakristiet etter at selve dåpshandlingen er avsluttet. Det er ofte kirkekaffe etter gudstjenesten, enten i kirkerommet eller ute på kirkebakken når været tillater det. Røykenmenighetshus brukes også til kirkekaffe ved noen anledninger i året. 

I Teglen på Spikkestad er det gudstjeneste kl.11 en gang i måneden og kl.17 en gang i måneden. Alle gudstjenester i Teglen skal ha et familievennlig preg. På 17-gudstjenesten medvirker bandet. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe/kveldsmat på Broen utenfor kirkerommet eller i kafeen i 1.etasje. Det legges til rette for barna med lekerom i tilknytning til kirkerommet og bordtennis og andre aktiviteter i 1.etasje etter gudstjenesten.  

Røyken kirkekor, Tween Sing og Ten Sing på Spikkestad og andre lokale kor medvirker jevnlig i gudstjenestene.

Kontaktinformasjon for

Røyken menighet

Postadresse:
Postboks 14
3431 Spikkestad

Besøksadresse:
Teglen
Spikkestad Kirke og kultursenter
C.A. Johansens plass 1
3430 Spikkestad

Telefon: 66 75 40 90

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 09.00 - 15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"