Vil du bli fast giver til Vardåsen menighet?

En fast månedlig gave er et verdifullt bidrag til menigheten vår – uansett beløp. Det betyr forutsigbare inntekter og gir oss mulighet til å opprettholde aktivitetsnivået i kirken. Klarer vi å få hundre faste givere som gir hundre kroner hver?

Vardåsen kirke søker faste givere! Vi klarte å samle inn nærmere én million kroner gjennom flere år til orgelet vårt, og det er satt av tilstrekkelig med midler til utbygging og inventar i kjelleren. Ettersom vi ikke lenger har bruktmarkedet som inntektskilde har vi nå økt behov for bidrag fra nye og gamle givere.

Menighetsarbeidet trenger for midler til:

  • Aktiviteter som skal foregå i den nye kjelleren vår, når den står ferdig.
  • Barne- og ungdomsarbeidet vårt, både faste aktiviteter og enkeltarrangementer. Vi ønsker å holde kontigentene på et overkommelig nivå på myldredagaktivitetene for å ha med flest mulig. Samtidig trenger vi våre flotte, flinke ungdommer som er ansatt på kjøkkenet og som ledere for de ulike gruppene på myldredagene.
  • Ungdomsarbeideren vår, som er ansatt i en menighetsfinansiert stilling og er en viktig brikke i konfirmasjonsundervisningen og ungdomsarbeidet forøvrig.

Faste givere har et AvtaleGiro-trekk den 20. hver måned. Gaven er fradragsberettiget med automatisk skatteinnberetning for givere som oppgir fødsels- og personnummer. Vi har inngått en samarbeidsavtale med givertjenesteleverandøren Solidus, som organiserer dette for menigheten og sender ut årsoppgave til den enkelte giveren med oversikt over alle gaver. Gaver gitt via Vipps eller Solidus’ sms-tjeneste, som takkoffer og ekstra bidrag til menighetsarbeidet, blir også registrert og innrapportert.

Du velger selvfølgelig det månedlige beløpet selv; menigheten setter pris på alle bidrag, både store og små! Har du mulighet til å gi en enkeltgave én gang eller en gang i blant er det også veldig hyggelig og velkomment. Kontonummeret vårt er 1602.56.52278 og Vipps-nummeret er 34970 - merk betalingen "gave".

Se www.solidus.no for mer informasjon - lenke for direkte registrering som giver kommer snart!

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"