Vi tar avskjed med daglig leder Kari Sorknes

Vår alltid nærværende daglige leder Kari Sorknes skal slutte ved månedsskiftet. Hun blir pensjonist. Søndag 20. juni markerer vi avskjeden med henne i gudstjenesten og påfølgende kirkekaffe.

Kari har vært her i halv og hel stilling som daglig leder (og diakonimedarbeider en periode) fra november 2014. Hun er den som har vært lengst i Vardåsen menighet som daglig leder. Og hun har i sitt arbeid vært med på å håndtere store prosjekter i kirken. Det er grunn til å nevne orgelprosjektet, underetasjen som er utbygd i hennes periode og nå også takprosjektet. Hun har hatt et særlig ansvar for kontakten og oppfølgingen i forhold til Engelsrud barnehage og endringene i ledelsen der, hun har vært med på Bruktmarkedet i flere år og hun har hatt medansvar i den krevende koronaperioden fra mars 2020. Vi vil takke henne for hennes viktige og store innsats for Vardåsen menighet i disse årene. Hun har utført oppgavene med faglig dyktighet, nøkternhet, fleksibilitet og ikke minst nærvær og bidrag til positive relasjoner på mange plan. Takk, Kari!

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"