Forandre for andre! Årets fasteaksjon er i gang

Rent vann er viktigere enn noen gang. Du kan være med på å gjøre en forskjell. Bli med på vår innsamlingsaksjon til inntekt for kirkens nødhjelps fasteaksjon. Vi har opprettet en spleis innsamling som gjør det enkelt for deg å hjelp

Tekst hentet fra kirkens nødhjelp:

"Champo bor i landsbyen Kasalaulo i Zambia sammen med 1753 andre. I et hus som hun deler med mamma Susan og sine fem søsken.

Der borte bor jeg, sier hun og peker på et lite hus laget av gress og leire. Utenfor tripper hønene, mens et par av søsknene hennes slapper av på trappa.

Champo er så liten at hun ikke kan huske hvordan det var å ikke ha rent vann, for før Kirkens Nødhjelp boret en brønn i 2018, måtte de drikke og lage mat av vannet de hentet i elva. 

Før de fikk vann i landsbyen, var de mye syke. Elva var deres eneste vannkilde. Den var både skitten og full av bakterier. Mamma Susan forteller at det var mye slit og sykdom.

I tillegg måtte de gå langt etter vann."

Det er fortsatt så mange som ikke har tilgang til en brønn med rent vann. Barn som ikke får skolegang fordi de må gå etter vann i timesvis, og er mye syke slik at de ikke kan være på skolen. 

Rent vann betyr så mye mer enn bare å kunne drikke noe som ikke er skittent. Det kan være med på å forandre livene til disse barna.

Takk for at du blir med på å støtte dette livsviktige og livsforandrende arbeidet. Pengene som vi samler inn går til Fasteaskjonen gjennom vår spleis innsamling.

spleis.no/vardåsenmenighet

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"