Nå jobbes det på kirketaket!

Det er rigget med store stillas rundt deler av kirken nå i mai. Arbeidet med takprosjektet er satt i gang og utføres i sommer og framover høsten. Vi får bruke kirken likevel!

Nå skal det snart bli slutt på vannlekkasjer i kirken. Hele taket skal legges om, og entreprenør er i full gang med prosjektet. Store og høye stillas omkranser deler av kirken, og det er laget en smal vei til kirkens hovedinngang. Det betyr at kirken vil kunne brukes i den tiden arbeidet pågår, fortrinnsvis i helger og ettermiddag/kveld.

Det er lagt grundige og detaljerte planer for omlegging av hele taket på kirken, ca. 2500 kvadratmeter. 13 tonn med sink skal demonteres og selges for gjenbruk, og det skal legges membran på hele taket. I tillegg vil vi få re-installert takvinduene framme i kirkerommet, noe som vil gjenskape det flotte lyset på fondveggen framme i kirkerommet – når sola skinner!

Det er tenkt at barnehagedelen tas først, og at selve kirkedelen påbegynnes etter at barnehagedelen er klar. Målet er at Borgen barnehage i kirkedelen mot sør skal kunne brukes fra semesterstart i august. Omtrent samtidig vil da taket over kirkerom og kirketorg renoveres. Sannsynlig start på dette vil være en gang i august, og arbeidet vil ta noen måneder. Under arbeidet med kirketaket vil det ikke være mulig å bruke kirken på dagtid.

Det jobbes med å klargjøre i hvor stor grad kirken kan brukes under byggearbeidet. Vi er glade for at kirken ikke blir stengt i byggeperioden. Vi kan ha gudstjenester og samlinger i helgene i tillegg til kveldsarrangement også etter sommerferien.

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"