Vardåsen kirke - noe for deg?

Se og bli sett! Det handler det om i kirken. Kirken har som visjon: Lav terskel - tydelig profil. Høy himmel og med Kristus i sentrum. Vi vil være et møtested for folk flest.

I Vardåsen kirke kan du finne fellesskap i gudstjenester og andre samlinger. Gudstjenesten hver søndag kl. 11 er vår hovedarena. Der samles vi på tvers av alder. Det er søndagsskole for de yngste hver søndag utenom feriene. Det er også alltid kirkekaffe på kirketorget etter gudstjenesten, med muligheter for å treffe noen ny eller sette seg ned med noen du kjenner. Ellers i uka er det ulike aktiviteter. Tirsdag ettermiddag er den store familiedagen med middagssalg og aktiviteter for barn og familier. Torsdag formiddag er det alltid åpent på kirketorget med vafler og kaffe og et programinnslag.

Det er ingen terskler inn til kirken eller i kirken. Den er åpen for alle. Vi ønsker at alle skal bli sett og møtt slik de er, og man skal kjenne seg hjemme i kirken. Vi ønsker at folk skal oppleve å få se Jesus og bli sett av Ham. Du kan lese mer om våre verdier og vår visjon på våre sider. Her finner du visjon, verdier og fokusområder 2020-2025.

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"