Digital informasjonsflyt

Med smittevern som både ramme og sentralt tema, samlet alle kirkelige ansatte seg til digitalt informasjonsmøte torsdag 19. november.

Gjennom annerledesåret 2020 har Den norske kirke i Asker arbeidet for å være mer synlig på digitale plattformer, og å gi digitalt innhold til visjonen om å være en levende, nær og tilgjengelig kirke.

Også internt har Den norske kirke i Asker tatt i bruk mange digitale hjelpemidler i løpet av året. Da det viste seg at høstens allmøte for de ansatte i prosti og fellesråd ikke kunne gjennomføres som planlagt, ble det isteden satt opp et digitalt informasjonsmøte.

Sendingen ble overført via Youtube og ga rom for at seerne kunne kommentere og stille spørsmål til kirkesjef John Grimsby og prost Tor Øystein Vaaland. I møtet ble de ansatte gitt stor anerkjennelse for innsats, pågangsmot og kreativitet gjennom pandemien. Samtidig ble fortsatt smittevern og gjeldende forskrifter tematisert inn mot den kommende adventstiden og julehøytiden.

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"