Ny leder og ny gateprest i Kirkens feltarbeid

Asker kirkelige fellesråd har ansatt både ny gateprest og ny leder for Kirkens feltarbeid.

Asker kirkelige fellesråd har ansatt Gudrun Brøvig Silde som ny leder i Kirkens feltarbeid i Asker. Hun er utdannet sosionom, og beskriver seg selv som en fagperson med sterk diakonal identitet. Hun har jobbet i Kirkens Bymisjon i ulike lederstillinger siden 1999. Selv sier hun:  «Jeg har stort engasjement for lavterskel sosialt arbeid. Stillingen som leder av Kirkens Feltarbeid oppsummerer på mange måter min arbeidserfaring. Jeg er imponert over hva dere har fått til i Asker og gleder meg til å bli kjent med ansatte, brukere/gjester, frivillige og kommunen. Det er spennende tider som ligger foran oss, med flytting og bygging av nye lokaler. Jeg ser frem til å ta del i denne reisen sammen med dere». Gudrun bor i Bærum, er gift med Jorulf og har tre voksne døtre.

Gudrun Brøvig Silde (Foto: Torstein Ihle)

Fellesrådet har også ansatt ny gateprest. Kjetil Borgenvik er i dag bataljonsprest for vernepliktige i Panserbataljonen. Han er utdannet ved Menighetsfakultetet og har blant annet bakgrunn som miljøarbeider i omsorgsboliger. Kjetil uttrykker stor entusiasme over å ha fått stilllingen, og ser fram til å ta fatt på ny rolle, nye kolleger og nye utfordringer i Kirkens feltarbeid i Asker.

Kjetil Borgenvik

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"