Snart kan vi være inntil 100!

Fra 23. februar åpner regjeringen for inntil 100 personer i kirkene. Inntil da fortsetter vi med aktivitet innenfor den gjeldende rammen med inntil 10 personer på innendørs arrangementer.

Fra 18. februar forholder Asker kommune seg i hovedsak til nasjonale regler (regler og anbefalinger). Det betyr at vi denne helgen kan ha gudstjenester, åpne kirker og arrangementer som planlagt, og med samme rammer som de siste ukene (inntil 10 deltakere innendørs).

Fra 23. februar åpner regjeringen for inntil 100 personer på faste tilviste plasser innendørs. Dette vil også gjelde for gudstjenester, gravferd og kirkelige handlinger. Regelen om fastmonterte seter er fjernet. Viktige lokale påbud om munnbind og hjemmekontor blir videreført som sterke anbefalinger.

Smittevernveileder for Den norske kirke vil bli oppdatert innen 23. februar. Vi kommer tilbake med mer lokal informasjon når denne er klar.

Det er åpnet for organiserte aktiviteter ute og inne for alle barn og unge opp til og med 19 år, på tvers av aldersgrupper. For øvrig viser vi til generelle smittevernregler for barne- og ungdomsaktiviteter utarbeidet av Kirkerådet. Arbeidsoppgaver som over tid er vanskelig å utføre hjemmefra, kan skje på arbeidsstedet.

Forøvrig gjelder fortsatt: Vask hendene, hold avstand, hold deg hjemme og test deg om du er syk. Les mer om smittevernråd her.

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"