Samlingsstund for barna

I samarbeid har fire av menighetene i Bodø laget Påskesamlinger for barn i ca. alder 4-10 år som formidles digitalt i påsken. Vi har spilt inn i fire kirker, knyttet til de fire mest sentrale dagene i den kristne påskefortellingen. Eselet og påskeegg med symboler blir rød tråd gjennom alle fire samlingene. Det blir overraskelser, lystenning, sang og en bønn.

PALMESØNDAG møter vi kateket Bergljot i Tverlandet kirke. Kirkebarnehagen er med på et klipp her. Vi får høre om Jesus som red inn i Jerusalem på et esel og alle som hilste han som en konge.

SKJÆRTORSDAG går turen til Bodin kirke, og menighetspedagog Sandra tar oss med gjennom fortellingen om da Jesus vasket disiplenes føtter og innstiftet nattverden. Og om disiplene som sovnet…

LANGFREDAG skal vi til Rønvik kirke. Menighetspedagog Heidi formidler det som skjedde med Jesus på den lange, triste dagen. På Korsveiens samles vi med hånda og spikerne, og hører om da Jesus ble tatt til fange, bar korset sitt, ble korsfestet, døde og lagt i graven.

1.PÅSKEDAG møtes vi i Hunstad kirke, og menighetspedagog Unn Kristin forteller om den glade dagen da kvinnene kom til graven og fant ut at Jesus var stått opp. Den store steinen var veltet bort og Jesus Lever.

Du kan finne lenke til samlingene her. De deles også på de ulike menighetenes Facebooksider. Kjenner du barn i aktuell alder må du invitere dem med.


Samlingsstund palmesøndag

Samlingsstund skjærtorsdag

Samlingsstund langfredag

Samlingsstund påskedag

Kontaktinformasjon for Bodø kirkelige fellesråd

Bodø kirkekontor ligger i 4.etg i Central Atrium i Dronningens gate 18 i Bodø.

Kontoradresse: 
4.etg i Central Atrium
Dronningens gate 18
8006 Bodø

E-post: post.bodo@kirken.no. Telefon: 755 00 300 

Åpningstid kirkekontoret: 
man-fre 09.00 -14.30
Telefontid: man-fre 09.00 - 14.30
Lunsj mellom 11.00 og 11.30 (sentralbordet er da stengt)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"