Gudstjenester

Hver søndag feires det gudstjeneste i Hunstad kirke. Hit kommer familier som skal døpe barn. Hit kommer mennesker av alle aldre som kjenner seg knyttet til kirken, og føler at kirken gir rom for deres liv.

Gudstjenestene i Hunstad kirke er annenhver søndag kl. 11.00 og annenhver søndag kl. 18.00. Du kan se i kalenderen når det er gudstjeneste, og der vil det også stå om det er noe spesielt som skjer.

Gudstjenesten klokken 11.00 er en familievennlig gudstjeneste med mye sang og en liturgi som passer for store og små. Liturgi og salmer vises normalt på veggen, så det er lett å følge med. Det er ofte dåp og alltid nattverd i gudstjenesten. Når det er nattverd bruker vi glutenfritt brød og alkoholfri vin slik at alle skal kunne være med. Barn kan bruke lekekroken og tegnebordet fremme til venstre i kirken, og stillerommet er åpent for alle som vil tenne lys. Det er en kirkevert ved alle gudstjenester som kan hjelpe deg til å finne frem i kirken.

Gudstjenesten klokken 18.00 er en temagudstjeneste med mer rom til fordypning, variert musikk og bønnevandring. Liturgi og salmer vises normalt på veggen, så det er lett å følge med. Også her er det alltid nattverd, med glutenfritt brød og alkoholfri vin slik at alle skal kunne være med. Barn kan bruke lekekroken og tegnebordet fremme til venstre i kirken, og stillerommet er åpent for alle som vil tenne lys.  Det er kirkevert ved alle gudstjenester som kan hjelpe deg til å finne frem i kirken.

 

Velkommen til gudstjeneste i Hunstad kirke! 

Kontaktinformasjon for Innstranden menighet

Besøksadresse:
Hunstad kirke
Hunstadringen 2
(åpen kirke de fleste hverdager)

Postadresse:
Bodø kirkelige fellesråd
Dronningens gate 18, 4.etg
8006 Bodø

E-post: innstranden.menighet@kirken.no

Telefon: 75 50 03 00 (felles sentralbord for alle kirker)

Man-Fre 09:00 - 14:30

Lunsj mellom 11:00 - 11:30 (sentralbordet er da stengt)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"