Dåp i Fjell

Dåpen er en av de store dagene i familien. Dåpsdagen er en markering og feiring av barnet som er født. Men den er noe mer. Dåp er ett av kirkens to sakrament. Det er en hellig handling hvor man blir en del av den kristne kirke. Man kan også bli døpt som voksen.

Vi har noen dåp i Fjell kirke hvert år. Det er ikke så veldig mange og vi setter desto større pris på dem som velger å døpe sine barn hos oss! En gang i mellom har vi også dåp av ungdom og voksne.For hvert barn som døpes i vår menighet, fester vi et lite hjerte med navn og dato på dåpsskipet vårt ved inngangen til kirkerommet. Slik minnes alle i menigheten om å be for barna våre.

Menigheten følger også opp ved å komme med små gaver og hilsener når barna vokser opp. Vi sender ut invitasjoner på e-post og i vanlig post - og vi ringer gjerne rundt også. Les mer om trosopplæringstilbudene våre under overskriften "barn og unge".  

Ta gjerne kontakt med presten direkte om du vurderer dåp i Fjell kirke, så finner vi en passende søndag. Vårt sentrale kirkekontor tar seg også av denne oppgaven, og du kommer direkte dit hvis vi ikke er å treffe i Fjell kirke. Se link nederst på siden for elektronisk påmelding til dåp.