Åssiden Menighets økonomi – gaver som gir fratrekk på skatt

Det er mange som sliter med økonomien i disse dager, kirken er intet unntak. Myndighetene har stengt alle kirker fra 12. mars, og vi har ennå ikke fått lov til å samles til offentlige gudstjenester. Dermed har vi heller ikke kunnet samle inn gaver til kirken på vanlig måte. Etter snart to mnd ser vi dette også i våre regnskaper. Nå trenger vi din hjelp til å komme bedre i balanse, slik at vi kan fortsette med kirkens tjeneste i bydelen når denne krisen er over.

Den Norske kirke er godkjent som organisasjon (tros- og livssynssamfunn) slik at gavegivere kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver. Gaven må da være på minst kr 500,-. (Maksbeløp for 2020 er kr 50 000,-). Slike engangsgaver eller faste mnd bidrag til menigheten kan settes inn på konto nr: 2220.14.83615 og merkes kollekt/offer med skattemessig fradrag.

Når du gir oss melding om at du ønsker at gaver på mer enn kr 500,- i år skal registreres/innberettes med skattefradrag i din skattepliktige inntekt, vil administrasjonen i Åssiden kirke sikre at ditt navn, personnummer og gavebeløp blir registrert/innberettet slik at de framstår som forhåndsutfylt i din «skattemelding» og du får riktig fratrekk på skatten din.

Mindre gaver kan gjerne sendes på Vipps til vippsnr: 126454 der du finner kollekt/offer.

VI TAKKER FOR ALLE GAVER

Kontaktinformasjon for Åssiden menighet

Åssiden kirkes adresse er: Åkerveien 2, 3024 Drammen.

E-post: post.drammen@kirken.no. Telefon: 32989200  Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"