Det skjer i Åssiden kirke - sommeren 2020

Snart er sommerferien her. Her er litt informasjon om hva som skjer i kirken. Søndagens gudstjenester vil feires som planlagt, men vi kan ikke ta imot mer enn 50 i kirkesalen. En torsdagssamling for eldre vil bli arrangert hver uke gjennom hele sommeren. Alle korøvelser og andre arrangement er i feriemodus helt til slutten av august.

Hver søndag kl 11.00 arrangeres gudstjeneste i Åssiden kirke, også i sommer. Dersom klokkene ringer også kl 13.00 - er det for ekstra dåpsgudstjeneste. Så lenge "enmetersregelen" gjelder kan vi desverre ikke ta imot mer enn 50 personer i kirkesalen, og da er det på noen søndager nødvendig med to gudstjenester. 

Det har ikke vært mulig å samle folk til torsdagstreff i coronatiden, men nå har vi startet forsiktig opp igjen med samlinger på torsdagene kl 11.00. Litt annerledes blir det jo uten formiddagsmat og skyss med egen kirkebuss, men en samling med sang, musikk og hyggelig samvær - kan vi tilby i menighetssalen. Slike samlinger blir i år arrangert også i sommermnd.

Konfirmantene kommer ikke til å reise til Uvdal i sommer, men vil samles til "bohjemmeleir" i kirken - og har fått informasjon om dette.

Kirkens kor og grupper går i feriemodus fram til slutten av august. Mer info om oppstart kommer snart.

Husk at kirken ikke er stengt om sommeren. Vi har bare litt mindre bemanning når ferien avvikles, men det vil være mulig å nå oss på telefon.

Vi ønsker alle våre medarbeidere, medlemmer og støttespillere en riktig god sommer. 

Kontaktinformasjon for Åssiden menighet

Åssiden kirkes adresse er: Åkerveien 2, 3024 Drammen.

E-post: post.drammen@kirken.no. Telefon: 32989200  Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"