Åssiden kirke åpner dørene på søndager

Åssiden kirke starter opp igjen med søndagsgudstjenester 24. mai kl 13.00. Helt siden 12. mars har kirken vært stengt på søndager pga smittevernsbestemmelsene. Nå åpner vi forsiktig opp igjen. Det vil si at vi ikke kan ta imot mer enn 50 besøkende (i følge bestemmelsene fra 7. mai - gjeldende til ut i juni da ny vurdering tas). Om dere hører at klokkene ringer også til gudstjeneste kl 11.00, så er det en dåpsgudstjeneste for to familier. På noen søndager (der det er dåp) vil det bli to gudstjenester.

Informasjon og veiledning om øvrige smittevernstiltak vil bli gitt ved ankomst. Liste over besøkende må føres. Det blir en gudstjeneste med nattverd. Det blir dessverre ingen samling med kirkekaffe etter gudstjenesten.

Møt gjerne i god tid - slik at du får gjort deg kjent med gjeldende smittevern og nye praktiske ordninger. Det viktigste er fremdeles å holde god avstand til hverandre (minst en meter), god håndhygiene, og ellers følge de instukser dere får i kirken. Husk: Ingen håndhilsing/klemming.

Tjenestegjørende ved gudstjenesten vi være begge våre prester, vår organist og ellers de aller fleste fra staben i Åssiden kirke. Velkommen!

Kontaktinformasjon for Åssiden menighet

Åssiden kirkes adresse er: Åkerveien 2, 3024 Drammen.

E-post: post.drammen@kirken.no. Telefon: 32989200  Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"