Åssiden Menighetsbarnehage - en liten barnehage med et stort hjerte

Barnehagen i Åssiden kirke har vært sentral helt fra den gangen kirken ble bygget i 1967. Her er en liten presentasjon av oss. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Særpreg og innhold

Åssiden menighets barnehage er en barnehage drevet av Åssiden menighet. Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf. Dette preger det pedagogiske arbeidet, bla. i sang, bordbønn, fortelling og samlingsstund. Åmb eies av Åssiden menighet ved Åssiden Menighetsråd. Barnehagen har eget Samarbeidsutvalg (SU). 

Barnehagen har i 2018 følgende ansatte: Tonje Kleverud Hansen (styrer), Marita Sæter (pedagogisk leder), Lisette Dembo (pedagogisk leder), Helle Grimnes (assistent), Nina Westheim (assistent).

Åmb har per dags dato 19 barn i alder 1 – 6 år. Vi har en del tospråkelige barn, derfor fokuserer vi mye på språk
som en del av vårt pedagogiske opplegg. Barnehagen er fulltidsbarnehage med åpngstid kl 07.00 – 16.00. 

Barnehagens årsplan er utarbeidet av styrer og godkjent i SU. Årsplanen er barnehagens verktøy i forhold til det pedagogiske arbeidet med barna. Årsplanen gjelder fra august til august . I årsplanen er det beskrevet hva som er barnehagens satsningsområde.

Det gode måltid

Det gode måltid er viktig i vår barnehage. Vårt mål er at måltidet skal være et samlingspunkt for barn og voksne. Her skal det bli satt av god tid til å spise seg mett. Her skal det føres trygge samtaler slik at barna lærer og opplever tilhørighet. Barnehagen serverer hjemmebakt brød tirsdag, onsdag og torsdag. Mandag og fredag serveres varm lunsj. 

Vårt hverdagslige pedagogiske opplegg

Barnehagen har daglige samlingsstunder med sang og fortellinger. For å gi barna en forutsigbar og trygg hverdag går vi igjennom hvilken dag det er og hva vi skal gjøre. Vi er opptatt av at barna skal få være ute i løpet av dagen
og være fysisk aktive. Det er stor satsing på forberedelse av kristne høytider. I vår arbeidskirke er barnehagen en helt sentral virksomhet som er godt samkjørt med øvrige virksomheter. Barna har noen faste samlinger med Tordagstreff. Kirkens stab er dessuten på besøk i samlingsstundene en gang i mnd. 

For mer informasjon og kontakt med Åssiden menighetsbarnehage, trykk på lingen nedenfor. Da kommer du til våre websider.

Kontaktinformasjon for Åssiden menighet

Åssiden kirkes adresse er: Åkerveien 2, 3024 Drammen.

E-post: post.drammen@kirken.no. Telefon: 32989200  Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"