Konfirmant 2021 i Bragernes kirke

Velkommen til konfirmantsidene for konfirmanter og foreldre foresatte 2020/21! Her finner du informasjon om konfirmasjonstiden august 2020 - mai 2021. All utsendt informasjon ligger under "Dokumenter" nederst på siden. NB: På grunn av korona situasjonen er det dessverre en del usikkerhet rundt møtedatoene. Vi følger fortløpende råd fra helsevesenet og kirkeledelsen sentralt.

En viktig del av konfirmasjonstiden i Bragernes menighet er en ukes konfirmantleir 10. - 16. august 2020 (siste uke i skolens sommerferie). Leiren vil utgjøre en stor og viktig del av konfirmantopplegget i menigheten, og det er derfor viktig at alle som skal følge konfirmantopplegget i Bragernes menighet deltar på leiren. Vi ber derfor at dere holder av disse dagene. Siden store deler av konfirmantopplegget gjennomføres på leiren, vil det (i all hovedsak) kun bli én samling i måneden resten av konfirmantåret. Vi oppfordrer på det sterkeste alle konfirmanter å delta på konfirmantleiren, men dersom det for noen konfirmanter blir umulig, ber vi om at dere kontakter oss så raskt som mulig.

Påmelding Påmeldingsfristen 1. juni 2020. Kontakt kateket Sol Trogstad Vråle, sv455@kirken.no, for eventuell påmelding etter fristen. Gå til påmelding.

Viktige datoer Mandag 10. - søndag 16. august 2020: Konfirmantleir.   Søndag 16. august 2020: Presentasjonsgudstjeneste kl. 11.00 i Bragernes kirke med alle konfirmantene.   Søndag 2. mai 2021: Samtalegudstjeneste kl. 11.00 (NB! Forbehold om tidspunkt) i Bragernes kirke og påfølgende konfirmantfest for alle konfirmanter og familiene deres på menighetshuset.   Lørdag 08. mai 2021: Konfirmasjonsgudstjeneste i Bragernes kirke.   Søndag 09. mai 2021: Konfirmasjonsgudstjeneste i Bragernes kirke.

Konfirmasjonsdagen Selve høydepunktet i konfirmasjonstiden er konfirmasjonsgudstjenesten på konfirmasjonsdagen. Siden det er et stort antall konfirmanter i Bragernes vil det være to til tre konfirmasjonsgudstjenester

Lørdag 08. mai 2021 kl. 11.00 (og evt. kl. 13.00) Søndag 09. mai 2021 kl. 11.00 (og evt. kl. 13.00)

Fordelingen av hvem som skal konfirmeres på de ulike konfirmasjonsgudstjenestene finner du i konfirmantheftet som sendes ut etter påmeldingsfristen. Ved påmelding velger man lørdag eller søndag. Ved behov vil det legges opp til to konfirmasjonsgudstjenester lørdag eller søndag. Dersom det finnes gode grunner for å bytte tidspunkt, forsøker dere først å bytte med en annen konfirmant og gir meg deretter beskjed om dette. Skulle dette ikke la seg ordne, ber jeg om at dere kontakter meg. Det reserveres én benk til hver konfirmant, slik at nærmeste familie er sikret plasser nede i kirken. Plassene på galleriet og evt. resterende plasser nede i kirken kan benyttes av alle.

 

Kontaktinformasjon for Bragernes menighet

Bragernes kirke ligger i
Cappelens gate 9
3016 Drammen
rett over Bragernes torg.

Kontoradresse:
Kirkegt. 7
3016 Drammen 

post.drammen@kirken.no
Telefon: 32 98 91 80 
Telefon- og besøkstid:
man-tor kl. 10.00-13.00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
3016 Drammen 
Telefon 32 98 91 00
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"