Ny gudstjeneste fra Fjell 21. februar 2021

Velkommen til ny gudstjeneste fra Fjell kirke på søndag 21. februar. Du kan se gudstjenesten direkte her på lenke fra kalenderen vår som står nederst på hjemmesiden! De fleste ser likevel på Facebook, som også er et alternativ. Diakon Signe Myklebust, sokneprest Christoffer Tjelle, dialogprest Ivar Flaten og kantor Galina Trintsoukova medvirker. Preken ved Christoffer Tjelle. Kollekt til Kirkens Nødhjelp (VIPPS 647886). Det er nå kun lov til å være 10. deltakere utenom de medvirkende og alle plasser er reservert desverrre. Vi håper du følger oss på søndag - så gleder vi oss til at kirken snart kan åpne mer opp!

Velkommen til ny gudstjeneste fra Fjell kirke på søndag 21. februar. Du kan se gudstjenesten direkte her! De fleste ser likevel på Facebook, som også er et alternativ. Diakon Signe Myklebust, sokneprest Christoffer Tjelle, dialogprest Ivar Flaten og kantor Galina Trintsoukova medvirker. Preken ved Christoffer Tjelle. Kollekt til Kirkens Nødhjelp (VIPPS 647886). Det er nå kun lov til å være 10. deltakere utenom de medvirkende og alle plasser er reservert desverrre. Vi håper du følger oss på søndag - så gleder vi oss til at kirken snart kan åpne mer opp!

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"