Følg vår digitale høymesse på Maria Budskapsdag!

Søndag den 21. mars er det Maria Budskapsdag. En festdag midt i fastetiden. I en tid hvor det meste er nedstengt, har vi ikke lov til å åpne dørene i kirken for fysisk deltakelse, men vi sender direkte gudstjenesten vår fra Fjell kirke kl. 11. Du kan se den direkte eller i opptak. De fleste følger oss på Facebook, men du kan også følge den her. Lenke settes opp kort tid før gudstjenesten på søndag.

Sokneprest Christoffer Tjelle er dagens liturg og predikant. Ellers medvirker dialogprest Ivar Flaten, kantor Galina Trintsoukova, klokker Egil Fladmark, kirkevert Brit Fladmark, ministrantene Lilja Victoria og Edward Gabriel, kirketjener Finn Rune Karlsen og produsent Ahmet Dogan. Dagens solist er Kristin A. Rukke (saxofon). Dagens takkegave går til barnearbeidet i Fjell menighet. Du kan gi gaven med VIPPS til 647886 (Takkegave - Fjell kirke)

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"