Jul i Fjell kirke

Julen 2020 er på ingen måte avlyst, men kirkens tilbud er svært annerledes som følge av de strenge smitteverntiltakene i Drammen. Her skriver vi litt om vårt digitale tilbud på internett og andre tilbud. Vi anbefaler også andre tilbud med kirkelig innhold på nett.

I Fjell kirke vil det på grunn av de ekstra strenge smitteverntiltakene i Drammen ikke være tilbud om fysiske gudstjenester i advents og juletiden i 2020. Som et alternativ strømmer vi gudstjenester på internett, parallelt både på vår YouTube-kanal og på facebooksiden vår. Gudstjenestene legges ut på det tidspunktet de sendes direkte, men kan også sees i etterkant. 

Gudstjenesten 4. søndag i advent kan du se her...

Gudstjenesten julaften kl. 15.00 kommer her..

Gudstjenesten 1. juledag kl. 11.00 finner du her..

I gudstjenestene møter du mange av medarbeiderne i kirken sammen med frivillige medarbeidere. Vi har valgt å feire gudstjenestene i stor grad med samme liturgi og form som vi ellers gjør her i Fjell kirke. Det betyr at vi også bruker vår vanlige liturgi, og har inkludert nattverdfeiring (utenom på julaften). Vi håper dette oppleves fint også når man ser gudstjenesten på skjermen, og ikke kan delta på alt selv. 

Vi sender gudstjenester hver søndag kl. 11.00 utenom på Romjulssøndag 27. desember. I tillegg sender vi gudstjenester på julaften kl. 15.00 og på Første juledag kl. 11.00. 

I Fjell kirke er vi også aktive på Facebook: https://www.facebook.com/fjellkirke. Følg vår Facebookside hvor vi hver dag gjennom adventstiden legger ut en ny film hvor vi møter ulike mennesker i kirken, lokalmiljøet og i byen. Vi er en ganske liten menighet, med bare 1800 medlemmer, men vi har nå nesten 900 følgere. Det forteller noe om at vi bruker Facebooksiden vår aktivt og godt. Hjelp oss gjerne med å passere 900 følgere gjennom julen. 

Vi har også vår egen YouTube-kanal. Denne har til nå mest vært brukt som et arktiv til våre nesten 100 filmer som er lagt ut på Facebook. Ta gjerne en kikk og abonner på kanalen vår (gratis!). Lenken finner du her

Vårt eneste fysiske tilbud er Åpen kirke hver tirsdag kl. 11 - 13, samt på julaften mellom kl. 12.30 - 14.30.  (maks 10. personer kan delta samtidig).

Ellers anbefaler vi sterkt å følge med på hva som skjer i Den norske kirke sentralt https://kirken.no/ og i andre menigheter. Mye av de lokale tilbudene er samlet på nettstedet Skjerikirken: https://skjerikirken.no/. Dette anbefaler vi også. 

Guds velsignelse over julehøytiden til alle og enhver, så gleder vi oss til bedre tider i 2021!

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"