Fjell kirke er aktivt tilstede på internett og sosiale medier

Covid 19 har gjort det enda viktigere enn før å være kirke på digitale flater. I Fjell menighet har vi en veldig aktiv Facebookside hvor vi hver dag legger ut en ny film eller flere. Hver søndag sender vi en kort gudstjeneste fra kirken- De aller fleste filmene ligger også ute på YouTubekanalen vår "Fjell kirke - Drammen"

Selv om det er mange flotte tilbud fra kirken sentralt og fra menigheter over hele landet, så synes vi i Fjell menighet at det er viktig å også være synlig tilstede for våre medlemmer og venner. Hver søndag legger vi derfor inn en liten gudstjenestefilm hvor våre ansatte deltar. I tillegg startet vi opp med et konsept som heter "Dagens fra Fjell". Det er en kort filmsnutt som skal vise ulike deler av arbeidet vi gjør i menigheten; intervju med frivillige og ansatte, besøk til samarbeidspartnere og lignende. På YouTubekanalen vår har vi kategorisert filmene inn i ulike "spillelister" slik at du enklere skal finne frem. Bli gjerne abonnent på YouTubekanalen vår så får du beskjed om nyutgivelser. Lik også Facebooksiden vår! Nå har vi nesten 800 som følger oss og vi blir gjerne flere"- Har du spørsmål, respons eller tips så ta gjerne kontakt med sokneprest Christoffer Tjelle. 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"