Mye å glede seg til i Fjell kirke høsten 2020

På søndag 30. august feiret vi semesteråpning i Fjell kirke. Vi gleder oss til en aktiv og god høst, og satser på at kirken og aktivitetene kan holdes åpne med gode Coronatiltak. Les mer om høstens gudstjenester, kulturprogram og faste aktiviteter i semesterbrosjyren vår, Nytt fra Kulturkirken Fjell, som er vedlagt her og som er til utdeling i kirken og andre steder.

Hver søndag (med bare 2 unntak i høst) feires det gudstjenester i Fjell kirke. Enkelte ganger er gudstjenestene på kveldstid, men stort sett kl. 11 på formiddagen. Dette opplever vi er det jevne pulsslaget i menigheten. Vi kjennetegnes av god musikk med dyktige solister, en ganske folkelig stil, men samtidig med en tydelig liturgisk ramme. Vår kirkekaffe med hjemmebakst er en viktig del av gudstjenestebesøket for mange. 

Kulturkveldene våre har lang tradisjon og er også en viktig del av arbeidet vårt. Denne høsten har vi flotte kvelder, hvor vi får alt fra en moderne salmekonsert, jazzkonsert, et møte med Petter Uteligger og vår tradisjonelle julekonsert med Jernbanemusikken og Fine Blend. Vi har også dyktige musikere med oss på gudstjenestene, og f.eks. på "Lillejulaften i Fjell kirke" - kveldskonserten sent på kvelden, dagen før dagen. 

Våre faste aktiviteter med babysang, Gøy med musikk og aerobic fortsetter som før. I Coronatiden har vi også startet opp med et nytt tilbud om Åpen kirke på tirsdager fra 11 - 13, med kort middagsbønn kl. 12. Dette vil vi fortsette med utover høsten. Den ukentlige Nabokafeen for ungdom er utfordrende å få igang på grunn av Coronatiltakene og stor oppslutning (!), men vi jobber for at også den kan finne en ny form.  

Les gjerne semesterprogrammet vårt (se lenke nederst i artikkelen) eller ta med deg et eksemplar neste gang du er i kirken!

 

 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"