10. mai inviterer vi igjen til gudstjeneste i Fjell kirke

Den 7. mai ble det en nasjonal åpning for at vi igjen kan feire gudstjenester med inntil 50 deltakere. Noen menigheter inviterer alt nå den 10. mai, og Fjell kirke er blant dem. Vi ønsker alle, inntil 50, velkommen til å delta og har du behov for en trygghet for at det er plass til akkurat deg kan du sende en SMS til diakon Signe Myklebust på 48075166 med navn og antall, så reserverer vi en plass om det er mulig.

Det er mange restriksjoner og føringer som må følges når vi nå starter opp igjen. Disse vil alle deltakere få god informasjon om. I tillegg skal alle som kommer til kirken bli registrert med navn ved ankomst.  Navnelisten vil oppbevares i låst skap og i 10 dager før det makuleres, og vil kun bli benyttet dersom helsemyndighetene ber om det. Det vil være kun 50 stoler til besøkende tilgjengelige i kirkerommet. For besøk av nummer 51, vil vi måtte stenge dørene. 

Vi vil feire en ganske allminnelig høymesse denne søndagen. Sokneprest Christoffer Tjelle er liturg og predikant. Ellers medvirker kantor Galina Trintsoukova, diakon SIgne Myklebust og kirketjeneer Finn Rune Karlsen. Prost Kjell Ivar Berger vil også delta. Vi har fortsatt ikke lov til å invitere til kirkekaffe, så gudstjenesten avsluttes i kirkerommet. 

Velkommen til gudstjeneste i Fjell kirke!

 

 

 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"