Hvem tør påstå at kjærlighet og vennskap er lett? Hvem har ikke lurt på hvor det ble av den gode stemningen i huset? Du har kanskje følt deg misforstått av dine nærmeste? Og, er det mulig å samarbeide godt med en tidligere partner?

Følg oss på Facebook Logo Facebook 1.png

Påmelding til kurs     Påmelding.png

Sammen om det ønsker å være en ressurs for familier i Nye Drammen. Vi er opptatt av at alle skal ha det godt med sine nærmeste og leve i sunne forhold. Det er normalt at relasjoner svinger og ulike livsfaser har sine egne utfordringer. Vi tror økt bevissthet, kunnskap og motivasjon til å bidra i relasjonen vil kunne bety en stor forskjell.

Ved å tilby kurs og temakvelder som beriker og styrker de voksne, mener vi at også barna får det bedre. Sammen om det ønsker å bidra til gode samspill enten en lever som en kjernefamilie, eller en samarbeider etter opplevd brudd. Sammen om det er opptatt av relasjonene voksne i mellom og relasjonene mellom voksne og barn/ungdom.

Kontaktinformasjon for Konnerud menighet

Postadresse:

Albums gate, 8

3016 Drammen

Besøksadresse:

Konnerud nye kirke

Gramsborgveien 3,

3032 Drammen

Tel. 32 98 91 00

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"