Vi ønsker å tilstrebe et inkluderende fellesskap hvor den enkelte både ser og blir sett.

KIRKEKAFFE
Etter søndagsgudstjenestene er det kirkekaffe. Noen ganger med hjemmebakte kaker, andre ganger med kjeks - men alltid et sted å stoppe opp for en liten prat.

En gang i måneden har vi Fokus-gudstjeneste og da har vi middag kl 16.00.

KIRKESKYSS

Trenger du kirkeskyss til søndagsgudstjeneste? Ta kontakt med diakon Beate. 

FORMIDDAGSTREFF
Hver tredje mandag i måneden, kl. 11.00-13.30 har vi Formiddagstreff i Konnerud kirke.
Da er det variert underholdning, minikonserter og foredrag. Vi synger sammen og har en liten andakt, videre spiser vi og har utlodning.

VÅREN 2019: 20. MAI. 3. JUNI er vi velkommen med på menighetens dagstur. 

FOKUSGUDSTJENESTER OG MIDDAG En gang i måneden har vi Fokus-gudstjenester med fokus på lovsang, nattverd og bønnevandring. En gudstjeneste med enklere liturgi, tema for dagen og intervju i sofaen.

Vi ønsker å starte disse gudstjenestene med et måltidsfellesskap før gudstjenesten kl 16, og vår flotte kokk Anne Britt Bøen lager deilig mat til oss. Påmelding til dette er innen torsdagen før til diakon Beate. Priser: voksen kr 60; barn kr 40; familie kr 150;.

VÅREN 2019: 7.APRIL, 19.MAI OG SOMMERFEST 16.JUNI

MENIGHETSFEST

Vi samles til menighetsfest 2 ganger i året, hvor vi samarbeider om ulike tema, spiser sammen, synger og leker. Neste fest er: lørdag 21.sept 2019.


BIBELGRUPPER:

Er du interessert? Ønsker du å være med i eller å starte opp en bibelgruppe/samtalegruppe så ta kontakt med diakon Beate.

ANDAKTER PÅ INSTITUSJON

Prester og organist har andakt tirsdager i oddetallsuker på Fredholt bo- og servicesenter kl 1115 og Konnerud bo og servicesenter kl 12.00.

ÅPENT KIRKETORG

Hver torsdag kl 11-13 er det kaffe og vafler på kirketorget åpent for alle. Tilbudet er åpent i september, oktober, november, januar, februar, mars og april.

ÅPENT KAPELL SKOGER

Hver torsdag fra midten av mai til midten av august kjører bussen merket «Kirkeskyss» fra Konnerud til Skoger kapell kl 11.00. Bussen gjør et stopp på Hageland Skoger for de som ønsker det. I kapellet står frivillige kapellverter klare med kaffe og vafler, før bussen går tilbake ca kl 1245.

ANDRE BEHOV                                                                                                                        Hvis du har behov for spesielle tilrettelegginger på våre arrangement, er vi glad hvis du sier ifra til oss.

FRIVILLIG

I Konnerud menighet er det et mangfold av aktiviteter og fellesskap, med mange frivillige i sving. Noen ofte, andre en gang i blant. Noen jobber alene, andre i fellesskap. Noen går med menighetsbladet, noen er leder på konfirmantleir, noen sitter i menighetsrådet og noen ber for menigheten. Noen bidrar på formiddagstreff, og noen strikker og syr og noen er klakker eller kirkevert, for å nevne noe….

Til sammen utgjør disse medarbeiderne utrolig mange årsverk, et stort fellesskap og en mangfoldig og levende menighet. Vi ønsker at menigheten skal være et fellesskap man kan kjenne tilhørighet til. Et fellesskap man blir ønsket velkommen og blir sett som den man er. Et sted man kan komme med ideer og være med på å bygge noe sammen. Hvor man kan utfordres, utrustes og lære nye ting. Hvor man kan oppleve at man betyr noe for andre og får oppleve mestring.

Vi tror at det finnes mange ideer, drømmer og ukjente ildsjeler i menigheten. Vi ønsker å høre på disse drømmene. Mange av dem kan kanskje bli til virkelighet! Kanskje kan vi skape noe sammen, som vi ikke visste om før vi møttes.

Vår drøm er at menighetsfellesskapet skal være et fellesskap som engasjerer. Som gjør at vi får lyst til å bidra med noe, og at det føles givende. Frivillighet er ikke noe vi gjør for å hjelpe de ansatte, eller for å hjelpe kirken. Det er en naturlig del av å tilhøre en menighet, og vi tror at alle kan bidra med noe.

Bærer du på noen drømmer eller ideer, eller ønsker å være med som frivillig i noe av det som allerede skjer? Ta kontakt med diakon Beate.

Kontaktinformasjon for Konnerud menighet

Postadresse:

Albums gate, 8

3016 Drammen

Besøksadresse:

Konnerud nye kirke

Gramsborgveien 3,

3032 Drammen

Tel. 32 98 91 00

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"