Prester og diakon tilbyr samtale og/eller sjelesorg hvis du ønsker det. Ta kontakt for å lage en avtale. Vi formidler også kontakt med sorggrupper, gjennom Sorg og Omsorg Drammen og omegn, for pårørende som har mistet noen ved død.

Både prestene og diakonen er tilgjengelig for samtaler med deg omkring ulike tema, enten det dreier seg om tro, eksistensielle spørsmål, eller hverdagslivets utfordringer. Tilbudet er gratis, og vi kan møtes på menighetskontoret eller et annet egnet sted.

NATTVERD HJEMME ELLER PÅ INSTITUSJON (SOKNEBUD)

Hvis du ønsker å motta nattverd men ikke kan komme deg til kirken, så kan prest eller diakon forrette nattverd i hjemmet.

SORGGRUPPER

Vi samarbeider med organisasjonen "Sorg og Omsorg Drammen og omegn" som tilbyr sorggrupper for den som har mistet noen nære i død. En sorggruppe består av ca. 4-8 personer og to gruppeledere. Gruppene settes sammen av mennesker som har en noenlunde lik sorgsituasjon. Derfor kan det iblant ta noe tid før de som melder seg til gruppe kan få et gruppetilbud, men de vil da få tilbud om enesamtaler inntil gruppe er på plass. Gruppene møtes en til to ganger i måneden. Tilbudet er gratis og livssynsnøytralt. Tilbudet går til både voksne og barn/unge.

Ønsker du mer informasjon, enkeltsamtale, eller vil du delta i en sorggruppe? Kontakt Sorg og Omsorg på tlf 32267050 eller e-post: sorgogomsorg.drammen@hotmail.no, eller ta kontakt med diakon Beate 32989285 eller e-post: bs798@kirken.no.

Sorg og Omsorg arrangerer også temakvelder om sorg ca. en gang i semesteret. Dette er åpne samlinger der ulike tema rundt sorg tas opp av erfarne foredragsholder.

BLOMSTER I SORGEN
Blomster i sorgen 2.jpg

Temakveld om sorg , med musikk, samtale og kurs i kransbinding onsdag 30.okt kl 18-20. Vi får lytte til vakker musikk og en apell om håp ved en av menighetens sokneprester. Her er det rom for å være stille, gråte tenne lys eller prate med noen. Det blir en innføring i kransbinding og du kan få binde din egen krans. Noen lager en krans som de ønsker å legge på graven og noen lager en krans for å ha hjemme. Det vil også være mulig å kjøpe en ferdig krans. Vi serverer kaffe og hjemmebakte kaker.

Kvelden er åpen for alle! Skyss ved behov. Påmelding til diakon Beate.

FORBØNN

Ønsker du at noen skal be for deg eller ønsker du selv å be for menigheten og andre?

Ta kontakt med diakon Beate.

BESØKSTJENESTE

Ønsker du besøk eller kjenner du noen som gjør det?

Er du en mulig besøksvenn?

Du kan få besøk av en besøksvenn, en som kan lytte til det du har å fortelle, kanskje gå en tur eller lese aviser sammen med deg. Det inngås en gjensidig avtale mellom besøksvenn og den som får besøk, og diakon er kontaktperson for begge.

I dette arbeidet trenger vi flere besøkere. Kan du tenke deg å være med i denne tjenesten? Besøksvenner er først og fremst medmennesker som gir av sin tid og liker å lytte og skape kontakt. Det handler om å bruke litt av sin tid på å gjøre hverdagen litt hyggeligere for en som av ulike årsaker ønsker besøk.

Som besøksvenn får du oppstartsamtale, tilbud om kurs og veiledning av diakon.

Er dette noe for deg?

Ta kontakt med diakon Beate.

 

Kontaktinformasjon for Konnerud menighet

Postadresse:

Albums gate, 8

3016 Drammen

Besøksadresse:

Konnerud nye kirke

Gramsborgveien 3,

3032 Drammen

Tel. 32 98 91 00

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"