Velkommen til Nedre Eiker menighet

Nedre Eiker kirke ligger vakkert til ved Drammenselva. Nedre Eiker menighet omfatter områdene Krokstadelva, Solbergmoen og Solbergelva. For praktiske spørsmål ta kontakt med Nedre Eiker Menighetskontor i åpningstiden alle hverdager mellom kl. 09.00 - 15.00. Tlf. 32 98 91 00

"En glede for hele folket!"

Dette er mottoet for Nedre Eiker menighet. Menigheten ønsker å nå ut til alle med det glade budskapet om kjærligheten som er sterkere enn døden! Bibelens glade budskap gir glede, trøst og håp til alle mennesker som tar imot!

Nedre Eiker menighet er den største av menighetene i Drammen kommune, og omfatter områdene nord for Drammenselva mellom Hokksund og Drammen. Menigheten innbefatter tettstedene Krokstadelva, Solbergmoen og Solbergelva. Nedre Eiker kirke, og Menighetssenteret med kirkekontorer, ligger i Krokstadelva, nær riksvei 283. I den store rundkjøringen ved den nye brua, tar man av mot Stenseth. Følg skiltene videre, og du vil snart se Menighetssenteret og den fine, hvitmalte trekirken. 

Velkommen til Nedre Eiker menighet!

Kontaktinformasjon for Nedre Eiker menighet

Adresse:
Stensethalléen 1, 3055 Krokstadelva

Telefon: 32 98 91 00
Åpent:   Kl. 10-14 Man - fre

Epost: post.drammen@kirken.no

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"