Drop-in-dåp i Skoger kirker

Vi ønsker at all festivitasen og ståheien omkring dåpen ikke skal stå i veien for den egentlige GAVEN: at vi i dåpen får noe vi kan hvile i resten av vårt liv.

Drop-in-dåp i Skoger kirker.
Grunnen til at vi gir et slikt tilbud er at vi ønsker at all festivitasen og ståheien omkring dåpen - dette å ordne dåpsklær, dåpsselskap, dåpsmat og dåpsgaver - ikke skal stå i veien for den egentlige GAVEN: at vi i dåpen får noe vi kan hvile i resten av vårt liv.
Dåpen gir meg et holdepunkt. Noe som holder gjennom alt. Noe som gjør meg trygg. Dåpen gir på ny og ny denne tryggheten: her, i Guds favn, hører jeg hjemme!
Dere som er interessert i dette tilbudet kan kontakte Trond Sandhaug, sokneprest i Skoger (46477992 eller mail: ts675@kirken.no.
Opplegget er enkelt: Etter at dere har snakket med presten på mail eller telefon melder dere dere på til dåpen på nettet under Den norske kirke i Drammen. Vi tar imot papirene dere har med dere når dere kommer hit (fødselsattest eller pass til den som skal døpes og en ev. erklæring fra foreldre som ikke er tilstede om at det er greit at vi døper – dette gjelder ved dåp av barn under 15 år).
Så har vi en enkel dåpssamtale, der vi også hilser på faddere (den som skal døpes må ha med seg to faddere - kan ikke være foreldrene), før vi gjennomfører dåpen. Det er bare fint om dere har med familie og venner, men dere kan ikke være flere enn ti i disse koronatider.

Kontaktinformasjon for Skoger menighet

Besøksadresse:

Skoger kirke, Mælen, 1

3039 Drammen

Menighetskontor:

Gramsborgveien 3, 3032 Drammen

Postadresse:

Drammen kirkelige fellesråd

Albums gate, 8

3016 Drammen

 

Eller Sogneprest Margrete Schmidt Johansen

Tel: 32 98 91 00

Epost: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"