Fra søndag 14. februar åpner vi igjen for gudstjenester i Skoger kirke.

Det er tillat med ti personer per gudstjeneste i tillegg til de som medvirker i gudstjenesten. Her finner du mer informasjon og mulighet for forhåndspåmelding, slik at du vet om det er plass på den aktuelle gudstjenesten.

Vi åpner opp igjen for gudstjenester 8.2.2021
Fra søndag 14. februar åpner vi igjen for gudstjenester i Skoger kirke. Det er tillat med ti personer per gudstjeneste i tillegg til de som medvirker i gudstjenesten. Her finner du mer informasjon og mulighet for forhåndspåmelding, slik at du vet om det er plass på den aktuelle gudstjenesten.
Vi åpner opp igjen for gudstjenester
Mulighet til forhåndspåmelding finner du lenger ned på siden.
Her er litt praktisk informasjon:
Det er tillatt med ti personer på hver gudstjeneste i tillegg til medvirkende.
Det er mulighet til å forhåndspåmelde seg på telefon 46477992, slik at du vet om det er plass på den aktuelle gudstjenesten. Dette letter også registreringen av navn og kontaktinformasjon, som vi er pålagt å gjennomføre.
Navn og kontaktinformasjon oppbevares i 14 dager og makuleres/slettes deretter. Opplysningene benyttes kun dersom det er behov for kontakt i forbindelse med smittesporing.
Det er påbudt med munnbind ved inn- og utgang.
Inngang skjer gjennom kirkens hoveddør 10 minutter før messen begynner. Her krysses det av for fremmøte eller opplysninger registreres, dersom du ikke er forhåndsregistrert.
Utgang skjer gjennom kirkens dåpssakresti.
Sitteplasser som skal benyttes er merket og det skal være minst 2 meter mellom hver person som ikke tilhører samme husstand.
Nattverd deles ut ved at de som kommer frem tar med seg en særkalk. Utdeler legger brødet i særkalken. Den som kommer frem tar opp brødet og spiser. Deretter heller den andre utdeleren vin i kalken. Brukte særkalker settes på et eget brett.
Felles berøringspunkter vaskes mellom hver messe og salmebøker og puter har 24 timers karantene før de kan benyttes igjen.
Forhåndsregistrering på gudstjenester:
Du kan også forhåndsregistrere deg på tlf. 46477992. Dersom du blir forhindret fra å delta, ber vi om at du ringer til 46477992, slik at plassen frigjøres.
Søndag 14. februar 2021 - Fastelavnssøndag: Høymesse kl. 11 ved Skoger menighet, Moe og Sandhaug. Dette er det første gudstjenesten til vår nye organist Anders Moe. Kom og hør han i din kirke på søndag og få åndelig føde i tillegg. Gudstjenesten streames live kl. 11 på facebook siden til Skoger menighet.

Kontaktinformasjon for Skoger menighet

Besøksadresse:

Skoger kirke, Mælen, 1

3039 Drammen

Menighetskontor:

Gramsborgveien 3, 3032 Drammen

Postadresse:

Drammen kirkelige fellesråd

Albums gate, 8

3016 Drammen

 

Eller Sogneprest Margrete Schmidt Johansen

Tel: 32 98 91 00

Epost: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"