6-12 år

Mye lærerikt, fint og morsomt venter barna gjennom hele småtrinnet og mellomtrinnet: 6-årsbok, Karneval, Hallovenn, Tårnagenthelg, Agentleir, Barnegospel, Lørdagsklubben, Tryllehelg, LysVåken og SLUSH-kurs. Sjekk ut hva som skjuler seg bak disse rare navnene!

Noen aktiviteter er eksklusive for én aldersgruppe, for eksempel Tårnagenthelgen for 2. og 3. klasse. Andre arrangementer er åpne for flere aldersgrupper selv om en spesiell aldersgruppe får invitasjon i posten, for eksempel Hallovenn som er for 4-12-åringer selv om det er 7-åringene som får spesiell invitasjon.

Følg med på nyhetene her på hjemmesidene og på facebooksiden til "Barn og unge i kirken - Drammen sør" for å finne ut hva som skjer når.

Av ukentlige aktiviteter for barn i barneskolen kan man være med i Strømsgodset barnegospel. Hver måned er det dessuten gudstjenester for små og store i de forskjellige kirkene våre.

Velkommen til å være med i et miljø der troen kan vokse og barnet kan få en himmel over livet! Og husk at man ikke behøver å være døpt eller medlem av Den norske kirke for å være med på det som skjer!

Kontaktperson Kjersti Haave Reknes, kr424@kirken.no.

Kontaktinformasjon for Strømsø menighet

Strømsø kirke ligger i Tordenskiolds gate 58A.
Strømsø menighetshus ligger i Knoffs gate 2 - rett ovenfor kirken.

 

Kontoradresse: Knoffs Gate 2

Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Telefon: 32 98 91 00

Telefontid: Man-Fre 9-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"