Gospelgudstjensten løftet taket i Svelvik kirke

Nesten 50 sangere, band og menighet var med på å løfte taket i Svelvik kirke med svingende gospeltoner på Maria budskapsdag, 24. mars.

Nesten 50 sangere fra frelsesarmeen i Drammen sitt gospelkor, Svelvik menighets jentekor og et prosjektkor under ledelse av Unni Rønn var med på å løfte taket i Svelvik kirke på søndag. Kirken bærer preg av å være under oppussing for tiden, men det er vel få ting som passer bedre å tørke inn i murpussen enn svingende gospel. Over 200 mennesker som hadde funnet veien til kirken fikk med seg både korene hver for seg og sammen, i tillegg til dyktige solister og et fabelaktig band som til sammen var med på å gjøre denne marskvelden til en festaften av de sjeldne. Dette blir på ingen måte siste gang!

 

Kontaktinformasjon for Svelvik Menighet

Adresser

Kontor: Storgaten 71A, 3060 Svelvik

Post: Postboks 40, 3061 Svelvik

Svelvik kirkekontor er stengt inntil videre. De ansatte er tilgjengelig på mobiltelefon og epost i vanlig åpningstid. Kirkekontorets telefonnummer er betjent.

Toppfoto: Glenn O. Olsen

 

 

Epost og telefon

Svelvik kirkekontor:                                   Telefon: 32 98 92 50                               E-post: post.svelvik@kirken.no

Drammen kirkelige fellesråd                     Telefon: 32 98 91 00                               E-post: post.drammen@kirken.no

 

 

Telefontid Svelvik:                               Tirs-Fre 09:00 - 14:30

Telefontid Drammen:                           Man-fre kl. 09:00-15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"