Svelvik kirkelige fellesråd takker for seg

Ett nytt år betyr nye begynnelser for mange. For oss i Svelvik menighet betyr det nye året at Svelvik kirkelige fellesråd nå har gått inn i historien, og menigheten vår er blitt en del av Drammen kirkelige fellesråd.

Svelvik menighet, med alle kirkene i gamle Svelvik kommune er fra 1. januar 2020 en del av Drammen kirkelige fellesråd. Vi skal fortsatt betjene befolkningen i Svelvik, på Berger og på Nesbygda på samme måte som før, med gudstjenester hver uke, trosopplæring for de som vokser opp her og sermonier ved livets store og små høydepunkt. Noen små endringer vil det etter hvert bli, men vi er fortsatt her og vårt fokus vil være å være kirke for alle svelvikinger.

Kirkekontoret er fortsatt å finne på (gamle) Svelvik rådhus, med de samme ansiktene som før nyttår. Uke 1 er det noe redusert åpningstider på grunn av ferieavviklingen, men fra uke 2 er vi i gang som vanlig, med åpent tirsdag-fredag kl. 09.00-14.30. Velkommen innom!

Gravferdsforvaltningen er nå overført til Drammen kirkelige fellesråd. Dette betyr i praksis at det er kontoret i Drammen som vil ha ansvar for å ta imot gravferder og sende ut fakturaer. Disse systemene er ikke helt på plass, men det vil komme nærmere beskjed om disse endringene når de er på plass. Det er fortsatt vår kirketjener, og fra nyttår også driftsleder, Ole Jørgen som har ansvar for kirkegårdene ved Svelvik og Berger Kirker, i tillegg til gravlunden på Ebbestad, så disse er i de beste hender.

Dåp kan nå meldes digitalt. Øverst på nettsiden vår finner du overskriften "dåp". Om du trykker på denne, og så velger "meld ønske om dåp" kommer du til påmeldingssiden. Om du er usikker på hvordan du går frem kan du selvfølgelig ringe menighetssekretær Sheila, som er klar til å hjelpe. Det samme gjelder ved ønske om vielser.

Vi som jobber i Svelvik takker for følge alle disse årene, og gleder oss til å få fortsette å jobbe for at Svelvikingene skal få ha sin kirke der de bor, og til å få formidle en Gud som er med oss og ser oss, uansett hvilken kommune eller kirkelig fellesråd vi hører til.

 

Kontaktinformasjon for Svelvik Menighet

Adresser

Kontor: Storgaten 71A, 3060 Svelvik

Post: Postboks 40, 3061 Svelvik

Svelvik kirkekontor er stengt inntil videre. De ansatte er tilgjengelig på mobiltelefon og epost i vanlig åpningstid. Kirkekontorets telefonnummer er betjent.

Toppfoto: Glenn O. Olsen

 

 

Epost og telefon

Svelvik kirkekontor:                                   Telefon: 32 98 92 50                               E-post: post.svelvik@kirken.no

Drammen kirkelige fellesråd                     Telefon: 32 98 91 00                               E-post: post.drammen@kirken.no

 

 

Telefontid Svelvik:                               Tirs-Fre 09:00 - 14:30

Telefontid Drammen:                           Man-fre kl. 09:00-15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"