Konfirmasjonstiden er en tid for nye tanker og opplevelser.

I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Konfirmasjonstiden i kirken er for alle. Å være konfirmant i er like mye for deg tror, deg som er i tvil eller for deg som bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv.Konfirmasjonstiden er en tid for å tenke, undre og oppleve. Konfirmasjon er en gammel tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen.

Ordet konfirmasjon kommer av det latinske verbet «confirmare», som betyr å styrke, bekrefte, stadfeste eller «å gjøre sterk». Den norske kirkes ordning for konfirmasjon er i dag en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter ved dåpen.Å være døpt er en forutsetning for å delta i selve konfirmasjonsgudstjenesten, men alle kan delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke. Konfirmasjon og dåp henger sammen. Derfor blir mange unge døpt i løpet av konfirmasjonstiden.

Sitat

Konfirmantsitat om konfirmasjonstiden: Du lærer om kristne verdier; du får markert at du begynner å bli voksen; du får mye fin oppmerksomhet, og du får nye venner.

Kontaktinformasjon for Drøbak og Frogn menighet

Drøbak og Frogn kirkekontor,
Smia flerbrukshus,
Dyrløkkebakken 1,        
1448 Drøbak. 

E-post: kirkekontoret.frogn@kirken.no.
Telefon 64 90 61 70  
telefontid mandag tom fredag
kl 10.00-14.00.

Org.nr. 976 986 245
Kontonummer: 8200.01.24725

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"