Konfirmant 2021

Datoene for konfirmasjon 2021 er: lørdag 8. mai og søndag 9. mai, lørdag 4. september og søndag 5. september

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Temaer vi skal utforske sammen er: Hvor kommer jeg fra? Hva skal jeg bruke livet til? Finnes Gud? Vennskap og menneskeverd. Sorg og glede. Mote og mobbing. Kjærlighet, seksualitet og samliv. Miljø og rettfer- dighet. Hvordan kan jeg bety noe for andre? Hvem er Jesus?

I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål.
En tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

HVA ER KONFIRMASJON?

Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». Konfirma- sjonshandlingen er en forbønnshandling hvor vi ber Gud om å velsigne og å styrke hver enkelt konfirmant. Det forutsettes ikke noen bekjennelse fra konfirmantens side. Det viktigste med konfirmanttiden er å bli bedre kjent med den kristne tro, der Gud sier ja til oss og vil være en del av våre liv.

EN KONFIRMANTTID FOR ALLE

Uansett funksjonsevne har alle rett til en god konfirmanttid. Er det behov for individuell tilrettelegging, skriv det på skjemaet ved innmelding. Dette gjelder alt fra tilrettelegging i den ordinære konfirmasjonstiden, konfirmasjon i tilknyttning til Follo barne- og ungdomsskole, døvekirken eller annet.

LEIR

Ved siden av det som skjer av samlinger og gudstjenester reiser vi også på leir. Vi ønsker å gi deg gode opplevelser sammen med venner og ledere. Mer informasjon om dette kommer på denne siden etterhvert. Ønsker du ikke være med på leir kan du være «temakonfirmant». Da deltar du på fire dagsturer i løpet av konfirmasjonstiden.

JEG ER IKKE DØPT
– KAN JEG KONFIRMERES?
Du er velkommen til å delta i konfirmant- opplegget selv om du ikke er døpt. Dåpen er en forutsetning for å delta i den avsluttende forbønnsgudstjenesten. Hvert år er det flere konfirmanter som blir døpt.

SLIK MELDER DU DEG PÅ SOM KONFIRMANT:
Fyll ut skjema for innskriving under fanen konfirmant. Dersom du ikke er sikker på alt som skal fylles inn, skriv det du vet og send inn, så ordner vi det som mangler senere. Har du særskilte behov, skriv dette på skjemaet og/eller ta kontakt med kirkekontoret for en ekstra samtale om konfirmasjonstiden.

Vi ser frem til å møte deg og familien din i løpet av konfirmasjonstiden.

 

Kontaktinformasjon for Drøbak og Frogn menighet

Drøbak og Frogn kirkekontor,
Smia flerbrukshus,
Dyrløkkebakken 1,        
1448 Drøbak. 

E-post: kirkekontoret@frogn.kirken.no.
Telefon 64 90 61 70  
telefontid mandag tom fredag
kl 10.00-14.00.

Org.nr. 976 986 245
Kontonummer: 8200.01.24725

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"