Konfirmant 2022

Nå er det mulig å melde seg på som konfirmant 2022. Alle konfirmantene har felles opplegg med undervisning på SMIA og i kirkene. Du kan velge mellom å reise på vinterleir på Mesnalia den 18.-22. februar, på Konf-ACTION (sommerleir) den 24.- 27. juni, eller om du vil være temakonfirmant. Som temakonfirmant deltar du ikke på leir, men er med på fire dagsturer. Vi ser frem til å møte dere som vil bli konfirmert i 2022.                                                                                                                                                                                                                                                           

Datoene vi planlegger konfirmasjonsseremonier 2020 er 7 og 8 mai og 3 og 4. september. Påmelding til konfirmansjon finner du her.

Allerede i juni i år lager vi en "bli kjent samling" for dere, og et informasjonsmøte for foreldrene. Dette kommer det brev om i posten, er du ikke døpt/medlem av Den norske kirke må du sende en e-post med navn og adresse, eller melde deg på til konfirmasjon for at vi skal nå deg med e-post og brev. Samlingen vi skal ha kalles "Nesten-konfirmant". Akkurat i år er det vanskelig å si hvordan samlingen blir på grunn av koronasituasjonen. Vårt mål er at du skal ha det gøy sammen med de andre ca. 100 konfirmantene, og at vi kan møtes til aktiviteter, mat og sosialt samvær. På samlingen blir du litt kjent med oss som jobber i kirken, og får informasjon om opplegget i konfirmanttiden. Det er alltid en del ungdommer som ikke trives så godt i store miljøer, eller som trenger ekstra tilrettelegging for å gjennomføre konfirmasjonstiden. Er det slik for deg, så skriv det i påmeldingsskjemaet. Du kan også ringe Oddrun på tlf. 48245718 hvis du eller foreldrene dine ønsker en ekstra prat om hvordan vi kan tilrettelegge konfirmanttiden best mulig for deg. Følg med på denne siden utover våren, så vil vi holde og deg oppdatert på ny informasjon om konfirmasjon 2022.

Kontaktinformasjon for Drøbak og Frogn menighet

Drøbak og Frogn kirkekontor,
Smia flerbrukshus,
Dyrløkkebakken 1,        
1448 Drøbak. 

E-post: kirkekontoret.frogn@kirken.no.
Telefon 64 90 61 70  
telefontid mandag tom fredag
kl 10.00-14.00.

Org.nr. 976 986 245
Kontonummer: 8200.01.24725

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"