4-7 åringer

I denne fasen skjer den viktigste trosopplæringen i hjemmet, og kirken har hyggelige tilbud for denne aldersgruppen.

Tilbud på Nøtterøy:

4 års bok:I vårhalvåret inviterer vi 4-åringen med familie, til en barnegudstjeneste, hvor Min kirkebok deles ut. Invitasjon kommer i posten.

Legoklubben: for deg som er glad i å bygge lego. Tirsdager i oddetallsuker kl. 16:45-17:45 i Teie kirke. Det er åpen pølsekafé for hele familien fra kl. 16:15 i kirkestua.

7-årsklubben: Vi er ute i naturen og utforsker skaperverket noen ettermiddager i mai/juni og aug./sept. Invitasjon kommer i posten.

Bo-hjemme-leir: for 1.-5. trinn, en helg i september. Barn fra 6. trinn kan melde seg som minileder. Lek og aktiviteter ute og inne, baking, brettspill og forming. Vi lager gudstjeneste for hele familien, og har leiravslutning med selvlagde kaker på søndag. (Koster 100 kr.)

Hverdagssamlinger i kirken: Spesielt tilrettelagte hverdagsgudstjenester, sangsamlinger og kirkebesøk for de yngste barna (0-6 år) arrangeres hver måned. Vi spiser lunsj sammen etterpå. For tid og sted, se link nedenfor.

Infantimus: det yngste koret i Korskolen. Med rim, regler og bevegelsessanger samles vi til en musikalsk og leken stund i Teie kirke annenhver tirsdag i oddetallsuker kl. 16:45-17:45. Åpen pølsekafé fra 16:15. Se link nedenfor.

Aspirantkoret: For 7-8 åringer i Teie kirke tirsdager kl. 16:45-17:45. Åpen pølsekafé fra 16:15 sammen med Infantimus. Ta kontakt med Ingunn Aas Andreassen for mer info.

Supersamling for familier: Enkelte onsdager møtes vi på Teie fra 16.30 til 18.30 til felles middag, så får barna leke mens de voksne får input om foreldrerolle, parforhold og alt det andre småbarnsforeldre er opptatt av.

Søndagsskole: En søndag i måneden er det søndagsskole under gudstjenesten, med frammøtekort, sang, lek og bibelhistorier. Under kirkekaffen etterpå serveres det også brødmat.

Tilbud på Tjøme:

Barnas sommerdag i Hvasser kirke. En dag for hele familien i Hvasser, med aktiviteter, gudstjeneste, mat og lek.

Legoklubb på Fredtun: 4-6 åringer med søsken er velkommen til dette. Vi har bibelfortelling, spiser lapskaus, bygger LEGO og synger sammen. For datoer for semesteret se kalender.

4 og 6 årsbok:Utdeling av kirkeboka på familiegudstjeneste på høsten. Se kalender for datoer eller ta kontakt med Elisabeth Ringøen.

Hallovenn: Arrangeres 31.oktober hvert år på Fredtun. Norges største vennefest. Utkledning, godteri, og aktiviteter for 5-12 åringer.

Tjømebarna:
Barnekor som deltar på  gudstjenester, ulike arrangementer og har det sosialt sammen. For barn 6-9 år. Øvelser tirsdager kl 13:00 - 14:00 i musikkrommet på  Lindhøy skole. Ta kontakt med Vanja-Therese Langnes for mer info.

Se kalender for datoer og tider eller ta kontakt med trosopplærerne. Følg oss gjerne på Facebook, se link nedenfor.

Kontaktinformasjon for Færder kirkelige fellesråd

Kirkekontoret i Færder

Borgheim menighetssenter

Postadresse:
Postboks 133
Rektorveien 2
3163 Nøtterøy

 

 

 

E-post-adresse:

postmottak@faerder.kirken.no

Telefon 33 35 11 80

Telefon- og besøkstid:

Mandag-fredag 09.00 - 15.00

 

 

 

 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"