8-10 åringer

Nå skal vi utforske kirken og troen sammen. For denne aldersgruppen er det flere spennende aktiviteter hos oss.

Tilbud på Nøtterøy:

Legoklubben: for deg som er glad i å bygge lego. Tirsdager i oddetallsuker kl. 16:45-17:45 i Teie kirke. Det er åpen pølsekafé for hele familien fra kl. 16:15 i kirkestua.

Triaklubben: Klubb for 8-12 åringer med brettspill og hobbyaktivitet i partallsuker 17:30-19:00 i Teie kirke.

Agent for rettferdighet: arrangeres på våren en klubbkveld i Triaklubben.

Tårnagent: 8 åringer blir invitert til Tårnagenthelg i Nøtterøy kirke på våren. Vi utforsker tårnet, har labyrint, agentoppdrag og spiser sammen. Vi feirer gudstjeneste sammen på søndagen. Inivtasjon kommer i posten. 

Bo-hjemme-leir: for 1.-5. trinn, en helg i september. Barn fra 6. trinn kan melde seg som minileder. Lek og aktiviteter ute og inne, baking, brettspill og forming. Vi lager gudstjeneste for hele familien, og har leiravslutning med selvlagde kaker på søndag. (Koster 100 kr.)

Aspirantkoret: For 7-8 åringer i Teie kirke tirsdager kl. 16:45-17:45. Åpen pølsekafé fra 16:15 sammen med Infantimus. Ta kontakt med Ingunn Aas Andreassen for mer info.

Guttekor:Dette er gutter som vil synge! De øver hver torsdag på Borgheim menighetssenter (i kjelleren) 3. og 4. klasse øver fra 18.15 – 19.05. Og 5.-7.klasse øver fra 18.15.-19.45 (øver sammen med de yngste og 30 min alene)

Barnekantoriet: Dette flotte koret øver i Teie kirke tirsdager fra 18.00 til 19.30 Koret er for jenter fra 4. til 7. klasse.

Supersamling for familier: Enkelte onsdager møtes vi på Teie fra 16.30 til 18.30 til felles middag, så får barna leke mens de voksne får input om foreldrerolle, parforhold og alt det andre småbarnsforeldre er opptatt av.

Søndagsskole: En søndag i måneden er det søndagsskole under gudstjenesten, med frammøtekort, sang, lek og bibelhistorier. Under kirkekaffen etterpå serveres det også brødmat.

Tilbud på Tjøme:

Leksehjelp: Gir mulighet til å arbeide med lekser og få  hjelp av frivillige. Det serveres også  mat. 4.-10. klasse. Hver mandag kl. 14.00-17.00 på Fredtun.

Hallovenn: Arrangeres 31.oktober hvert år på Fredtun. Norges største vennefest. Utkledning, godteri, og aktiviteter for 5-12 åringer.

Tårnagent: 8- 9 åringer blir invitert til Tårnagenthelg i Tjøme kirke i februar. Vi utforsker tårnet, har labyrint, agentoppdrag og spiser sammen. Vi feirer gudstjeneste sammen på søndagen. Inivtasjon kommer i posten. 

Tjømebarna: Barnekor som deltar på  gudstjenester, ulike arrangementer og har det sosialt sammen. For barn 6-9 år. Øvelser tirsdager kl 13:00 - 14:00 i musikkrommet på  Lindhøy skole. Ta kontakt med Vanja-Therese Langnes for mer info.

Se kalender for datoer og tider eller ta kontakt med trosopplærerne. Følg oss gjerne på Facebook, link nedenfor.

Kontaktinformasjon for Færder kirkelige fellesråd

Kirkekontoret i Færder

Borgheim menighetssenter

Postadresse:
Postboks 133
Rektorveien 2
3163 Nøtterøy

 

 

 

E-post-adresse:

postmottak@faerder.kirken.no

Telefon 33 35 11 80

Telefon- og besøkstid:

Mandag-fredag 09.00 - 15.00

 

 

 

 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"