Klar, ferdig, Spleis!

Borge, Onsøy, Gressvik og Rolvsøy menigheter utfordrer hverandre til å samle inn mest til årets fasteaksjon, via den digitale innsamlingsbøssen Spleis. Hjelp din menighet å vinne!

- Dette er en morsom og uhøytidelig konkurranse der vi kan engasjere både barn, unge, voksne og eldre til å gi på en litt annerledes måte, sier Runar Godø, kateket i Borge menighet.

- Vi samler inn penger med glød til mennesker i nød! kvitterer Eli Kristin Pelle, menighetspedagog i Onsøy og Gressvik menigheter.

20. mars braker det igjen løs med innsamling til inntekt for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. I år som i fjor går pengene til vann og bedring av sanitærforholdene for mennesker på flukt.

Moro og enkelt!

I forkant er det i tillegg mulig å bruke Spleis – noe som både er moro og enkelt! Gå inn på Spleis-siden til den menigheten du vil støtte:

Når du er inne på menighetens side, trykker du på «Støtt innsamlingen». Da får du opp muligheten til å betale enten med Vipps, kort eller faktura.

Og det er nå det blir virkelig gøy: Pengene blir umiddelbart registrert både på menighetens Spleis-side, og på menighetens resultatside på fasteaksjonen.no. Søk opp din menighet ved hjelp av navn eller postnummer under «Finn din menighet».

Der summeres inntektene fra andre innsamlingskilder i tillegg til Spleis. Her ser du også hvordan menigheten ligger an sammenlignet med forutgående år, og hvor mange mennesker man har sikret rent vann. Så da gjelder det å følge konkurransen og mobilisere egen og andres giverglede for at DIN menighet skal vinne!

Bøsser, Vipps og SMS

20. mars samler alle menigheter i Fredrikstad inn penger via tradisjonelle bøsser. Så ta godt imot konfirmanter og frivillige når de kommer på døren mellom 17.00 og 20.00! Det er forøvrig allerede mulig å sende et valgfritt beløp via Vipps til 2426, eller ved å sende SMS med kodeordet GAVE til 2426 (200 kr).