Informasjon til deg som er konfirmant 2020

FOR ALLE SOM ER FØDT I 2005 På denne siden er det informasjon for deg som er konfirmant i Borge menighet i 2020. Se også dokumentene som ligger nederst på siden.

Grunnet koronakrisen blir årets konfirmasjons-gudstjenestene utsatt til etter sommerferien! Det betyr at ALLE har fått en ny dato i september. Oppdatert lister over konfirmasjons-gudstjenester finner dere nedenfor. Borge menighet følger med på råd på Folkehelseinstituttets sider og menigheten sender ut oppdateringer og nødvendig informasjon på menighetens hjemmesiden og på Facebook. Ved feil eller spørsmål ta kontakt med kateketen på e-post: chpe@fredrikstad.kirken.no

Ønsker du lese mer om konfirmasjon og koronakrisen: Les mer her.

Nye konfirmasjonsdatoer 2020 i Borge kirke:

Lørdag 5.september kl. 11:00 og kl. 13:00

Søndag 6.september kl. 11:00 og kl. 13:00

Lørdag 12.september kl. 10:00, kl. 12:00 og kl. 14:00

Søndag 13.september kl. 11:00 og kl. 13:00

OPPDATERT INFORMASJON OM KONFIRMASJON I BORGE: Vi jobber kontinuerlig med å ivareta smitteverns-reglene for Covid-19, og har i samråd med Fellesrådet og Kirkeverge i Fredrikstad sett igjen på situasjonen med antall i Borge kirke når det gjelder konfirmasjon. Maks tillat er som tidligere nevnt 50 når vi skal beholde 1-meters avstand. Dette er litt annerledes når det gjelder familier som er i samme kohort/husstand, noe som det vil være på disse gudstjenestene. Vi har derfor en gla’ melding til alle! Hver konfirmant nå får lov til å ha inntil 6 personer (inkl. foreldre) på sin konfirmasjons-gudstjeneste i Borge kirke. Grunnet smittesporing krever Den Norske kirke at foreldre melder inn navnet og telefonnummeret til hver person (inkl. foreldre) som deltar på sin konfirmants gudstjeneste via min e-post (chpe@fredrikstad.kirken.no) innen fredag 28. august med navnet til konfirmanten som emne i e-posten. På selve konfirmasjonsdagen får hver konfirmant sin benk der sine gjester og familie får lov til å sitte. Gudstjenesten varer 40 minutter. På vegne av oss som får lov å jobbe med deres barn og ungdommer, har jeg lyst å si tusen takk for at dere er så forståelsesfulle og samarbeidsvillig i en krevende og uforutsigbar tid. Vi står sammen med dere og vi gleder oss til å feire konfirmasjon. Videre informasjon om øving til gudstjenesten sendes snarest. Den Norske kirke følger råd på Folkehelseinstituttets sider og vi sender ut oppdateringer og nødvendig informasjon på SMS/mail. DET ER VIKTIG Å PÅPEKE AT HVIS DET ER PÅVIST SYKDOM I FAMILIEN, ELLER DERE HAR VÆRT PÅ UTENLANDSREISER INNEFOR 10 DAGER, AT DERE IKKE MØTER OPP PÅ GUDSTJENESTEN. Ved spørsmål kan dere ta kontakt med kateketen ved e-post: chpe@fredrikstad.kirken.no eller på telefon 69959836.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"