Gudstjenester

VIL DU SE KALENDER FOR KOMMENDE GUDSTJENESTER OG DOMKIRKENS UKEPROGRAM: KLIKK PÅ LENKEN "Kalender for gudstjenester" HER HELT NEDERST PÅ SIDEN.

Gudstjeneste søndag

Søndager klokken 11:00 feires det gudstjeneste i domkirken. Det er alltid nattverd, og etter messen serveres kirkekaffe i menighetssalen (med unntak av i skolens ferier).

Gudstjenestene i Fredrikstad domkirke preges av høytidelighet og musikk.
Menigheten skal føle seg som en del av en vakker opplevelse i søndagsmessen. 

Nybakte foreldre som bærer frem et barn til dåp, ungdom som utforsker sin tro, voksne og eldre som vil lytte til Guds ord og delta i salmesangen; alle skal føle seg velkommen i vår kirke.

Messemusikken løftes frem av to dyktige domkantorer og flere begavede kor som er knyttet til kirken, og det brukes mye ressurser på å skape et musikalsk bilde i domkirkens kirkerom.

Morgensang tirsdag

Tirsdager kl 08:15 - 08:30 holdes morgensang rundt alteret, med tekstlesing, tidebønn og salme.      Du kan tenne et lys i lysgloben. Velkommen!

Middagsbønn torsdag

Torsdager kl 12:00 - 12:15 holdes middagsbønn i kapellet, med bibeltekst, salme, bønn. Vi serverer gratis kaffe/te fra kl 11:30 i konfirmantsalen. Velkommen!

Hjertebønn siste torsdag i hver måned

Den siste torsdagen i hver måned kl 12:00 - 12:30 holdes Hjertebønn i kapellet, med nattverd, stillhet, taizèsang. Vi serverer gratis kaffe/te fra kl 11:30 i konfirmantsalen. Velkommen! 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"