GIVERTJENESTE

Glemmen og Gamle Glemmen menigheter driver en omfattende virksomhet for mennesker i alle aldre, noe som også krever økonomiske ressurser. Menighetene har selv ansvar for å finansiere deler av utgiftene og er avhengig av en fast givertjeneste.

Glemmen og Gamle Glemmen menigheter har tro på at "små bekker blir til en stor elv" og vi håper mange kan bli med på vår aksjon "100 GIR 100". Dersom 100 personer i menigheten gir 100 kr fast i måneden blir det kr 120.000 ekstra i året.

Ditt bidrag sørger for at barn, unge og voksne fortsatt synger, trosopplæring styrkes, familiemiddager smaker godt, konfirmanter og ungdom kan dra på leir og får et godt tilbud, menighetsbladet utgis fortsatt, gudstjenestelivet blir mer mangfoldig og menighetens generelle økonomi styrkes. 

Den enkleste og beste måten å bidra på er å bli fast giver via Avtalegiro. Da vil du som giver, og vi som menighet, ha god oversikt og forutsigbarhet. Gaver på over kr 500 gir rett til skattefradrag.

I våpenrommet i kirkene ligger det svarkupong / bankgiro som kan leveres til menighetenes kontor, eller for Glemmen menighet kan du aller enklest registrere avtalen her på nettet med elektronisk Bank-ID. Klikk på "Avtaleskjema" nederst på denne siden.

For Gamle Glemmen kan du benytte menighetens bankkontonr. 1040.28.51436 for overføring og opprette avtalegiro.

Avtalene kan når som helst avsluttes eller endres i din egen bank.

TUSEN TAKK FOR DIN GAVE !

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"