Menigheten trenger deg!

Vi har behov for frivillige for å kunne arrangere gudstjenester, trosopplæring for barn og unge, foreninger og annet som skjer. I tillegg er vi avhengig av gaver for å kunne drive arbeidet vårt, lønne menighetspedagog og ungdomsarbeider. Høsten 2020 har vi også en innsamlingsaksjon til stoler og kunstinstalasjon i det nye gulvet i kirken.

Kunne du tenke deg å bidra?  Hvis du vil være med som frivillig, enten på et enkelt arrangement eller fast, trykk på "Frivillig arbeid" under.
 
Hvis du vil bidra med en pengegave, kan du gjøre det via Vipps nr 13831 (se under for mer informasjon), fast givertjeneste  (trykk på "Givertjeneste" under) eller via enkeltgaver til vår konto 1040.61.01377. Vi tar også imot gaver i kontanter. Ta kontakt med kirkekontoret!
 
Vi gjør oppmerksom på at gaver over 500 kr gir rett til skattefradrag. I såfall trenger vi ditt fødselsnummer.   
 
Vil du bidra til nye stoler? Gi en gave merket stol! Hver stol koster oss 3500 kr - kanskje du kan gi en? Eller spleise med noen? Alle beløp er hjertelig velkomne.
 
Tor Lindrupsen lager en stor instalasjon i gulvet i kirken, med 70 fliser som henter opp symbolikken fra koret. Hver flis koster ca 2300 kr.  

 

 

Kontaktinformasjon for Kråkerøy menighet

Adresse:

Kråkerøyveien 148

1675 Kråkerøy

Kontortid:

Tirs. Tors. Fre. 09:00 - 12:00

Onsdag 09:00 - 14:00

Sentralbord: 69 95 98 00

Telefontid: Man - fre 9.00 - 15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"