Bryllup

Bryllup er en viktig begivenhet. Veteranbilene er ofte blankpusset og fotograferingen skjer på de mest spektakulære steder. Midt i all festivitas står to som har felles visjoner og mål for livet, men de står ikke alene.

Kirkene i Fredrikstad har åpent for vielser stort sett hver lørdag, klokken 13.00, 14.30 og 16.00. Når dere har bestemt dere for hvilken kirke dere vil gifte dere i, tar dere kontakt med Kirketorget (kirkens servicekontor, tlf 69 95 98 00) for å avtale tid for seremonien.

 En godkjent vigselsperson skal erklære at ekteskapet gyldig. Par som er borgerlig viet kan i tillegg ha en kirkelig forbønnshandling for ekteskapet. De siste årene er det blitt mer vanlig med borgerlig vigsel, men fortsatt gifter halvparten av alle par seg i kirken. Mer informasjon og praktiske råd til dem som planlegger bryllup i kirken, finnes i lenkene under.

Unable to show searchform here, because there is no searchpage setup for the local unit. Fix this by adding a searchpage right below the local startpage