Konfirmasjon i kirken

Vårkonfirmasjon eller sommerleir? I Gjerdrum tilbyr vi to typer konfirmasjonsundervisning. Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Enten du ønsker å delta på den ukelange sommerleiren, eller det passer best å delta i en onsdagsgruppe etter skoletid, så tror vi at du vil bli fornøyd.

Konfirmasjonstiden er et annerledes år der du får mulighet til å finne ut mer om liv og død, kjærlighet og håp, om Gud og himmel, og om meningen med livet.

Du vil bli bedre kjent med dem som jobber i kirken, du vil delta på noen undervisningssamlinger sammen med de andre konfirmantene, og du vil delta som akolytt (medhjelper) i gudstjenester. Tirsdag før påskeferien deltar både konfirmanter og foreldre i innsamlingsaksjonen til Kirkens Nødhjelp.

Onsdagskonfirmanter møtes til undervisning og samling etter skoletid noen onsdager i løpet av høsten og vinteren. Leirkonfirmanter har mesteparten av undervisningen på sommerleir. Og alle konfirmanter møtes sammen til noen storsamlinger i løpet av året.

Invitasjon til konfirmasjon 2023 sendes ut til alle 14-åringer som er døpt og medlem av Den norske kirke. Dersom du ikke er døpt, kan du likevel melde deg på som konfirmant nå, og avtale tidspunkt for dåp senere.

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon til konfirmasjon enda, så vis dem denne siden, og fortell dem at det er åpent for alle.

For påmelding klikker du på boksen med "Påmelding til konfirmasjon" nedenfor.

Påmeldingsfrist er 15. september.

Oppstart skjer søndag 16. oktober kl 11:00, i Gjerdrum kirke.

Velkommen!

Priser

• Alternativ 1: Undervisningsgruppe etter skoletid på onsdager, med konfirmasjon søndag 28. mai 2023. Pris: 1000 kr

• Alternativ 2: Sommerleir i uke 26 med konfirmasjon 26. eller 27. august 2023. ANBEFALES! Færre undervisningstimer i løpet av høst og vår. Pris: 3500 kr

Synes du det er dyrt med konfirmasjon? Ta kontakt med oss og spør oss om hvilke rabattmuligheter som finnes, og om hvordan en skikkelig konfirmasjonsfeiring kan gjøres til lavpris.

Har du spørsmål, tar du kontakt med Jakob Furuseth på 93448136.

Sitat

«Kjære konfirmanter! Tro på Gud — og husk å låse bilen!»

Rolv Wesenlund