Felles arrangement

I tillegg til konfirmantleir skal konfirmantene være med på tre større arrangement, Kickoff, salmekveld og en ungdomsgudstjeneste. Her kan du lese litt om arrangementene.

Hva er kickoff?

Kickoff er selve startskuddet på konfirmanttida. På denne samlingen møtes alle konfirmantene i hele Gjøvik til et stort show i Hunn kirke med LupY-lederne i spissen. I tillegg til sang og musikk, film og moro, leder de oss gjennom en kveld som forhåpentligvis gir mer svar på hva konfirmanttida innebærer på flere plan. 

Hva er salmekveld?

I kirka er sang en viktig del av fellesskapet, og vi ser på salmeboka vår som en skatt. Inni den er salmer som har verdi og varighet. Derfor ønsker vi å lære bort noen sentrale salmer som konfirmantenen kan ha med seg videre inn i voksenlivet og alderdommen. Salmekveldene er felles og dere kan velge hvilken kirke dere vil reise til. I år er det Biri og Gjøvik.

Hva er ungdomsgudstjeneste?

I tillegg til at konfirmantene deltar i sine lokale kirker og blir kjent med menigheten og gudstjenestelivet der, ønsker vi å ta dem med på en gudstjeneste med musikk og uttrykk som er lett tilgjengelig for en ung generasjon. Våre LupY-ledere bidrar med musikk, tekstlesning og innslag og gjør dette til en annerledes gudstjenesteopplevelse. Både foreldre og konfirmanter er hjertelig velkommen, og på samme måte som salmekveldene blir også disse gudstjenestene holdt i to av våre kirker, og dere kan selv velge hvor dere ønsker å delta.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"