Digitalt informasjonsmøte 2021

På grunn av smittesituasjonen i Gjøvik, vil de fysiske foreldremøtene bli erstattet med et digitalt informasjonsmøte som vil være tilgjengelig for dere her på nettsiden våre hele november 2020. Her vil dere få svar på en del spørsmål og mer informasjon om neste års konfirmasjonsopplegg.

Innmelding til kirkelig konfirmasjon 2021:

Informasjonsbrosjyre om kirkelig konfirmasjon i Gjøvik sendes ut til alle som er født i 2006 og som er medlem eller tilhørig, dvs. at en av foreldrene er medlem, i Den norske kirke.

Hvor skal barnet mitt konfirmeres?

Det vanligste er at man konfirmeres i kirken der man bor. Om dere likevel ønsker konfirmasjon i en annen kirke enn der dere tilhører, skal dette markeres i innmeldingsskjemaet. Oversikt over øvrige konfirmasjonsdatoer og tidspunkt finner dere på nettet, kirkenmin.no, eller i konfirmasjonsbrosjyren.

Hvor skal barnet mitt ha undervisning?

Når det gjelder undervisning følger konfirmanten undervisningen i den menigheten man tilhører, selv om man konfirmeres i en annen kirke. (Det vil si at dersom man bor i Engehaugen kirkesokn, men skal konfirmeres i Gjøvik kirke, går man allikevel til undervisning i Engehaugen kirke.) Ved spesielle tilfeller kan dette endres på, og dette må komme tydelig fram i innmeldingen. Ta kontakt med oss ved spesielle behov. 

Innmelding:

Innmeldingsskjemaet til kirkelig konfirmasjon i Gjøvik ligger på våre nettsider. Der finner dere informasjon om hvordan skjemaet fylles ut. Følg beskrivelsen slik at innmeldingen blir så korrekt som mulig. Innmeldingsfrist 30. november 2020.

Trykk her for å gå til innmeldingssiden.

Digitalt foreldremøte:

Foresatte vil i år pga. av smittesituasjonen få informasjon om konfirmantåret 2021 digitalt. Møtet vil bli liggende her på våre nettsider. Vi informerer om våre felles arrangementer for alle menigheter og om hver menighet spesielt. Dere vil finne menighetenes lokale plan tilgjengelig fra 3.11.

Usikker på kirkelig konfirmasjon?

Er ungdommen usikker på kirkelig konfirmasjon, så er dere fortsatt velkommen på informasjonsmøte.  Er du forhindret i å komme kan kanskje noen ta med informasjon til deg?

Er ikke barnet ditt døpt?

Hvis dere ønsker å følge konfirmantopplegget i kirka er det fullt mulig, og dersom konfirmanten vil kan hun/han bli døpt i løpet av konfirmasjonstida, og bli konfirmert sammen med de andre. Dåpen kan gjøres helt enkelt eller i en vanlig gudstjeneste. Det er opp til dere.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"