Lederpåmelding konfirmantleir 2019

Her kan du melde deg som leder på årets konfirmantleir. Fyll ut skjemaet under og følg instruksene nøye. Du må allerede nå prioritere i stigende rekkefølge hvilke oppgaver du vil ha som leder. For at du skal få en best mulig lederopplevelse ønsker vi å tilpasse oppgavene, unngå at dere har for mange oppgaver, eventuelt legge til rette for at dere får nok oppgaver. Her er vi forskjellige :)

Konfirmantleir 6. - 11. august.

Lederne reiser ned tirsdag 6. august. Onsdag 7. kommer konfirmantene. Mer informasjon kommer etter hvert. 

HVA SKAL JEG GJØRE PÅ KONFIRMANTLEIR???

MITT ARBEIDSFELT:
Du skal tenke gjennom og velge 3 ting, samt sette dem i prioritert rekkefølge. Førstevalg, andrevalg osv. Det er ikke sikkert du får førstevalget ditt, men vi skal prøve så godt vi kan å fine gode oppgaver til dere.

Hva kan jeg velge mellom?
• Undervisning: 
Som en del av undervisningsstaben vil du stå på post på dagtid: Det er 6 undervisningsposter fordelt på 2 bolker hver dag, fra ca. kl.10.30 -13.15 med forberedelsestid. Du er også med på kveldsundervisning: Korssamling, bønnevandring eller pilegrimsvandring, fra ca. kl. 21.30 - 23.00. 


• Program/ scenearbeid:
Som en del av programgjengen samarbeider du med band og forsangere i avvikling av "God morgen Bolærne" kl.9.30 - 10.30 hver dag. Det samme gjelder kveldsunderholdning kl.19.00 - 20.30 hver dag. Her trenger vi de av dere som liker å være i rampelyset og stå på scena.


• Aktivitet:
Mellom lunsj og middag skal vi tilby ulike aktiviteter for konfirmantene. Som en del av aktivitetsgjengen er du med i planlegging og gjennomføring av «Bli kjent på øya» og ulike aktiviteter for konfirmantene hver dag mellom kl.14.00 - 17.00.


• Sikkerhet (fra 2.års og oppover)
I sikkerhetsstaben trenger vi eldre og erfarne ledere. Derfor kan bare 2. års og oppover velge dette. Som sikkerhetsansvarlig deltar du i daglig og nattlig vakthold på leir. Du blir en viktig brikke i skiftplanen som sørger for en trygg og god leir for ledere og konfirmanter.

 

Vil du være gruppeleder?
Her skal du krysse av for om du vil eller ikke vil være gruppeleder.

Hva gjør en gruppeleder?
Som gruppeleder har du ansvar for dine to rom, ca.14 konfirmanter, at de trives og har det bra på leir. Du skal sammen med konfirmantene velge to romsjefer og ha god kommunikasjon med dem. Du skal samle gruppen din til rommøter kl. 10.30 og kl.21.00, og sørge for at de kommer seg ut på undfervisningsposter og er informert om programmet for leiren. Gruppelederne rapporterer til fløylederne dersom ting skulle oppstå.

Fløyleder:
Vi oppnevner 3 fløyledere som har ansvar for 6 gruppeledere, dvs. 12 konfirmantrom. Her er det mulig å melde sin interesse.

PÅMELDINGSSKJEMA:

 
Her skal du velge hva du ønsker å gjøre på leir. Du må velge 3 ting i prioritert rekkefølge.
Vil du være gruppeleder?

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"