En tid for nye opplevelser

Hva betyr det egentlig å være konfirmant i Den norske kirke i dag? Vårt ønske er at du som konfirmant skal lære mer om deg selv og ditt forhold til andre, at du lærer mer om den kristne tro og blir bedre kjent med Jesus - også ønsker vi at konfirmanttiden din skal bli et minne for livet!

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Konfirmasjon i Den norske kirkes er en forbønnshandling, der vi ber Gud styrke og velsigne konfirmanten. (Nedenfor er det link til påmeldingsskjemaet for konfirmasjon i Kirken i Gran 2022).

Alt du trenger å vite om konfirmasjon i Kirken i Gran

Her har vi samlet informasjon til deg som vil være konfirmant i Kirken i Gran. Du finner svar på hva konfirmasjon i kirken går ut på, hva som skjer i konfirmanttiden, viktige datoer, påmelding og mye mer.

Les mer

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer